Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία ασχολείται με εφαρμογές Γεωργίας Ακριβείας σε ένα ευρύ φάσμα αγροτικών καλλιεργειών.

icon_widget_image Δευτέρα-Παρασκευή: 9πμ - 5μμ icon_widget_image Γεωργίου Κατεχάκη 1, Θεσσαλονίκη TK 54627 icon_widget_image +30 2310 287166 +30 2315 535565 icon_widget_image info@tractorgps.gr sales@tractorgps.gr

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

TractorGPS

H TractorGPS Χορηγός στο 21ο Επιστημονικό Συνέδριο Ζιζανιολογίας

 

Στο 21ο Επιστημονικό Συνέδριο Ζιζανιολογίας της Ελληνικής Ζιζανιολογικής Εταιρείας 9, 10 & 11 Μαΐου 2023, υπό την αιγίδα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών είναι χορηγός η TractorGPS.

 

Η Ελληνική Ζιζανιολογική Εταιρεία διoργανώνει το 21ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο που θα γίνει στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Συνεδριακό Αμφιθέατρο) στις 9, 10 & 11 Μαΐου 2023.

 

Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν προφορικά πρωτότυπες ερευνητικές εργασίες αλλά και γραπτές ανακοινώσεις (posters) που θα καλύπτουν όλους τους κλάδους της βασικής και εφαρμοσμένης έρευνας της Ζιζανιολογίας. Επίσης, θα πραγματοποιηθούν διαλέξεις και συζητήσεις σε επίκαιρα σημαντικά προβλήματα της Ζιζανιολογίας στην Ελλάδα.

 

Το Συνέδριο γίνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και τις εργασίες του αναμένεται να παρακολουθήσει μεγάλος αριθμός συνέδρων.

 

Η TractorGPS δεν θα μπορούσε να λείπει από εάν τέτοιο Συνέδριο, όντας ένας από τους Χορηγούς του Συνεδρίου και προτείνοντας στον τομέα της ζιζανιοκτονίας μεθόδους αντιμετώπισης των ζιζανίων με τη χρήση υψηλής τεχνολογίας.

 

Στα πλαίσια της χορηγίας μας ο CEO της εταιρίας, κ. Αριστόδημος Ζαμίδης θα παραθέσει ομιλία την Τετάρτη 10/05/2023, στις 13.30 μ.μ. με θέμα: “Εφαρμοσμένες λύσεις Ζιζανιοκτονίας με την χρήση υψηλής τεχνολογίας”.

 

Οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις τεχνολογίες αντιμετώπισης ζιζανίων που χρησιμοποιούνται από την TractorGPS και περιλαμβάνουν:

– Συστήματα Επιλεκτικού Ψεκασμού Green on Brown, όπου ανήκει το: Trimble Weedseeker 2 το οποίο διαχωρίζει τα ζιζάνια κυρίως σε γραμμικές καλλιέργειες αλλά και σε καλλιέργειες κηπευτικών

– Συστήματα Επιλεκτικού Ψεκασμού Green on Green, όπως το Bilberry της Trimble, το οποίο μέσω της τεχνολογίας AI εντοπίζει και διαχωρίζει τα ζιζάνια μέσα στην καλλιέργεια σε πραγματικό χρόνο και στην συνέχεια εφαρμόζει το ζιζανιοκτόνο μόνο σε επιλεγμένα σημεία της καλλιέργειας. Ιδανικό για εφαρμογή σε πολλαπλούς τύπους καλλιεργειών εκτατικής καλλιέργειας.

– Ρομποτικά σκαλιστήρια μηχανικής καταπολέμησης ζιζανίων (weeding), όπως το Garford Robocrop InRow, ένα σκαλιστικό εργαλείο που λειτουργεί με τεχνολογία ΑΙ και κάμερες υψηλής ανάλυσης, οι οποίες εντοπίζουν το φυτό και έπειτα δίνουν εντολή στις λεπίδες-ινία του μηχανήματος να καταστρέψουν τα ζιζάνια γύρω από το φυτό.

 

Θα χαρούμε να σας δούμε στο συνέδριο.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Καλάθι Αγορών