Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία ασχολείται με εφαρμογές Γεωργίας Ακριβείας σε ένα ευρύ φάσμα αγροτικών καλλιεργειών.

icon_widget_image Δευτέρα-Παρασκευή: 9πμ - 5μμ icon_widget_image Γεωργίου Κατεχάκη 1, Θεσσαλονίκη TK 54627 icon_widget_image +30 2310 287166 +30 2315 535565 icon_widget_image info@tractorgps.gr sales@tractorgps.gr

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

TractorGPS

Η TractorGPS στο «4ο Πανελλήνιο Συνέδριο για το βαμβάκι»

 

Στο «4ο Πανελλήνιο Συνέδριο για το βαμβάκι», την Τετάρτη 6 Μάρτιου 2024, στη Θεσσαλονίκη παρευρέθηκε ο CEO της εταιρίας κ. Αριστόδημος Ζαμίδης και ο Sales Area Manager κ. Κων/νος Τσαλουκίδης, δίνοντας όπως πάντα το παρόν και συναντώντας εκεί φίλους και συνεργάτες.

Οι βασικοί θεματικοί άξονες του συνεδρίου ήταν:

  •  Κλιματική αλλαγή και επιπτώσεις στην καλλιέργεια βαμβακιού
  • Οι ενισχύσεις της ΚΑΠ στον τομέα του βαμβακιού: ευκαιρίες και προοπτικές για τους παραγωγούς
  • Το ελληνικό – ευρωπαϊκό βαμβάκι στις διεθνείς αγορές: η πορεία και οι προοπτικές του
  • Εκπαίδευση παραγωγών στις σύγχρονες καλλιεργητικές πρακτικές / Προσαρμογή στις απαιτήσεις της πράσινης συμφωνίας

Οι συζητήσεις της ομάδας της TractorGPS με τους παρευρισκόμενους στο συνέδριο κινήθηκαν γύρω από τις πολλαπλές εφαρμογές εξοικονόμησης για το βαμβάκι και τις δραστικές λύσεις της εταιρίας στην καλλιέργεια βαμβακιού.

 

Η TractorGPS είχε την ευκαιρία να εξηγήσει στους ενδιαφερόμενους το μεγάλο όφελος και την υψηλή εξοικονόμηση στις βαμβακοκαλλιέργειες που προσφέρουν τα ψεκαστικά drone XAG, καθώς μπορούν να ψεκάσουν κάθε είδους σκεύασμα (υγρό ή σε σκόνη), απροβλημάτιστα και χωρίς επιπλοκές, παρουσιάζοντας το drone XAG P100pro για εφαρμογές ζιζανιοκτόνου, εντομοκτόνου, αποφύλλωσης και εφαρμογής ρυθμιστών ανάπτυξης στην βαμβακοκαλλιέργεια.

 

Στις συνομιλίες με τους παρευρισκόμενους αναλύθηκαν επίσης τα πολλαπλά οφέλη της μείωσης ζιζανιοκτόνων, αλλά και της δραστικής μείωσης των εργασιών τσαπίσματος λόγω της εφαρμογής φυτοφαρμάκου δίπλα στο φυτό, που επιτυγχάνει το σύστημα επόμενης γενιάς επιλεκτικού ψεκασμού από την Trimble, WeedSeeker 2, το οποίο καταγράφει κάθε ψεκασμό ζιζανιοκτόνου, έτσι ώστε ο παραγωγός να μπορεί να εντοπίσει σε πραγματικό χρόνο αν υπάρχουν προβληματικές περιοχές αλλά και να ελέγξει τους χάρτες ψεκασμού πριν από τον επόμενο ψεκασμό ώστε να εφαρμόσει πιο στοχευμένο ψεκασμό.

 

Το συνέδριο διοργανώθηκε από την Διεπαγγελματική Οργάνωση Βάμβακος – ΔΟΒ σε συνεργασία με τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

 

Η TractorGPS παραμένει πάντα δίπλα στον σύγχρονο αγρότη, βάζοντας το δικό της λιθαράκι στην ανάπτυξη της ελληνικής γεωργίας σε κάθε δυνατό επίπεδο.

 

TractorGPS, το χωράφι του αύριο, σήμερα.
Τηλ. 2310 287166

Καλάθι Αγορών