Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία ασχολείται με εφαρμογές Γεωργίας Ακριβείας σε ένα ευρύ φάσμα αγροτικών καλλιεργειών.

icon_widget_image Δευτέρα-Παρασκευή: 9πμ - 5μμ icon_widget_image Γεωργίου Κατεχάκη 1, Θεσσαλονίκη TK 54627 icon_widget_image +30 2310 287166 +30 2315 535565 icon_widget_image info@tractorgps.gr sales@tractorgps.gr

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Image Alt
ΕΜΠΕΙΡΙΑ 10+ ΕΤΩΝ

TractorGPS – Η Εταιρεία

Έχοντας διαγράψει σχεδόν μια δεκαετία στο χώρο της αγροτεχνολογίας το όνομα της TractorGPS είναι πλέον συνυφασμένο με τις καινοτομίες στο χώρο της Γεωργίας, και συγκεκριμένα στις ευφυείς λύσεις Γεωργίας Ακριβείας.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ποιοί Είμαστε

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ
Έχοντας διαγράψει σχεδόν μια δεκαετία στο χώρο της αγροτεχνολογίας το όνομα της Tractorgps είναι πλέον συνυφασμένο με τις καινοτομίες στο χώρο της Γεωργίας, και συγκεκριμένα στις ευφυείς λύσεις Γεωργίας Ακριβείας. Από το 2011, όταν μπήκαμε για πρώτη φορά στην αγορά, αποδεχθήκαμε την πρόκληση να εισαγουμε και να ενσωματώσουμε καινοτόμα γεωργικά προϊόντα και τεχνολογίες που ενισχύουν την αποτελεσματικότητα και την ανταγωνιστικότητα των αγροτικών επιχειρήσεων.
Με την πάροδο του χρόνου, ο στόχος μας παραμένει απαράλλαχτος – εστιάζουμε στις τεχνολογίες γεωργίας ακριβείας, και αναπτύσσουμε το χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών μας ακολουθώντας τις τρέχουσες τάσεις στην ψηφιακή γεωργία και αγροτεχνολογία, για να εκσυγχρονίσουμε τη γεωργία.

Mission

Έχοντας πάντα ώς μοχλό ανάπτυξης τους ανθρώπους της, η Tractorgps, έχει καταφέρει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στον επιχειρηματικό κλάδο της “Γεωργίας Ακριβείας”. Οι άνθρωποι της εταιρείας μας, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων γύρω από τις σύγχρονες τεχνολογίες της γεωργίας και της βιώσιμης ανάπτυξης. Μια ομάδα που απαρτίζεται από μηχανικούς, γεωπόνους, ηλεκτρονικούς, πωλητές, οικονομολόγους κ.α., φέρνει ένα μοναδικό συνδυασμό δεξιοτήτων για την ενίσχυση και την πρόοδο της εταιρείας. Όλα τα τμήματα της εταιρείας συνεργάζονται για να προσφέρουν στον πελάτη πραγματικές, ολοκληρωμένες λύσεις Γεωργίας Ακριβείας αλλά και να σχεδιάσουν νέα προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις τρέχουσες ανάγκες της αγοράς.

Μας εμπιστεύονται

Vision

Αλλά δεν τελειώνει εκεί – είμαστε περήφανοι για την εξαιρετική εξυπηρέτηση και υποστήριξη των πελατών μας, χρόνο με το χρόνο, προσφέροντας τεχνική κάλυψη σε όλα τους τα ζητήματα. Ευδοκιμούμε στην εμφάνιση νέων τεχνολογιών, εξελίξεων και ευκαιριών που προκύπτουν. Ο ενθουσιασμός μας για να είμαστε στην πρώτη γραμμή των νέων τεχνολογιών και η επιθυμία μας να ξεπεράσουμε τα όρια μας, μας οδηγεί από το ξεκίνημα μας μέχρι σήμερα. Kύριος στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους πελάτες μας μέσω των λύσεων αγροτεχνολογίας να μετασχηματίσουν αγροτικές τους επιχειρήσεις σε σύγχρονα αγροκτήματα. Προσφέροντας τις καλύτερες λύσεις Ευφυούς Γεωργίας σε κάθε στάδιο της αγροτικής επιχείρησης δίνουμε λύσεις που μειώνουν το κόστος παραγωγής και αυξάνουν την απόδοση της καλλιέργειας, κάνοντας τα αγροτικά προϊόντα ποιοτικότερα, πιο ανταγωνιστικά και φιλικότερα προς το περιβάλλον.

Οι συνεργάτες μας

Καλάθι Αγορών