Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία ασχολείται με εφαρμογές Γεωργίας Ακριβείας σε ένα ευρύ φάσμα αγροτικών καλλιεργειών.

icon_widget_image Δευτέρα-Παρασκευή: 9πμ - 5μμ icon_widget_image Γεωργίου Κατεχάκη 1, Θεσσαλονίκη TK 54627 icon_widget_image +30 2310 287166 +30 2315 535565 icon_widget_image info@tractorgps.gr sales@tractorgps.gr

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

TractorGPS

Στην Agrothessaly 2023 συμμετείχε επιτυχώς η TractorGPS

Μία ακόμα επιτυχημένη συμμετοχή στην 13η Agrothessaly 2023 ολοκλήρωσε η TractorGPS, 09-12 Μαρτίου 2023, ανανεώνοντας το ραντεβού της με τον αγροτικό κόσμο της Θεσσαλίας και των όμορων περιοχών, παρουσιάζοντας στο περίπτερό της ολοκληρωμένες λύσεις γεωργίας ακριβείας, καινοτόμα γεωργικά προϊόντα και τεχνολογίες ψηφιακής γεωργίας, που ενισχύουν την αποτελεσματικότητα και την ανταγωνιστικότητα των αγροτικών επιχειρήσεων.

Πάντα δίπλα στον Έλληνα παραγωγό και έχοντας ηγετικό ρόλο στον κλάδο της Γεωργίας Ακριβείας, η TractorGPS έδωσε δυναμικά τον παλμό της, προσελκύοντας πλήθος ενδιαφερομένων στο περίπτερο της, Υπόστεγο Α / Stand Α27, έχοντας την ευκαιρία να δει από κοντά πιστούς συνεργάτες που την στηρίζουν τόσα χρόνια και βάζοντας τα θεμέλια για την ανάπτυξη νέων αμοιβαία εποικοδομητικών σχέσεων συνεργασίας.

 

 

Η Agrothessaly αποτελεί περιφερειακό κομβικό σηµείο συνάντησης και δικτύωσης για τον γεωργικό κλάδο και την αγροτική οικονομία, μια περιφερειακή εκθεσιακή οργάνωση με πανελλαδική εμβέλεια, η οποία προέρχεται από τη στρατηγική συνεργασία της ΔΕΘ-HELEXPO και του Δήμου Λαρισαίων και αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του αγροτικού κόσμου, όχι μόνο του Θεσσαλικού κάμπου αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Η TractorGPS θα δώσει δυναμικά τον παλμό της από τις 09 έως και τις 12 Μαρτίου στη σκεπαστή αγορά της Λάρισας, ανανεώνοντας το ραντεβού της με τον αγροτικό κόσμο της Θεσσαλίας και των όμορων περιοχών, παρουσιάζοντας στο περίπτερό της ολοκληρωμένες λύσεις γεωργίας ακριβείας, καινοτόμα γεωργικά προϊόντα και τεχνολογίες ψηφιακής γεωργίας, που ενισχύουν την αποτελεσματικότητα και την ανταγωνιστικότητα των αγροτικών επιχειρήσεων.

Ανανεώνοντας το ραντεβού της με τον Έλληνα παραγωγό και αγρότη, η TractorGPS δράττει της ευκαιρίας να δει από κοντά πιστούς συνεργάτες που την στηρίζουν τόσα χρόνια και να αναπτύξει νέες αμοιβαία εποικοδομητικές σχέσεις συνεργασίας.

Σε ένα εντυπωσιακό προσεκτικά επιμελημένο μέχρι και την τελευταία πιθαμή περίπτερο, η ομάδα της TractorGPS παρουσίασε μια πλειάδα σύγχρονων καινοτόμων λύσεων Ευφυούς Γεωργίας για κάθε στάδιο της αγροτικής παραγωγής, δημιουργώντας ένα ευχάριστο συναίσθημα φιλοξενίας στους πολυάριθμους επισκέπτες της.

 

Μεταξύ άλλων, στο περίπτερο της TractorGPS παρουσιάστηκαν:

 

Και όλες οι σύγχρονες καινοτόμες λύσεις Ευφυούς Γεωργίας για κάθε στάδιο της αγροτικής επιχείρησης που μειώνουν το κόστος παραγωγής και αυξάνουν την απόδοση των καλλιεργειών.

Την προσοχή των επισκεπτών στο περίπτερο της TractorGPS προσέλκυσαν σταθερά οι νέες τεχνολογίες γεωργίας ακριβείας και οι λύσεις αυτοματοποίησης των γεωργικών εφαρμογών, κάνοντας πιο έκδηλη από ποτέ την ανάγκη αυτοματοποίησης στο χωράφι του Έλληνα αγρότη, κάτι που η εταιρία στηρίζει αμείωτα τα 10 και πλέον χρόνια ηγετικής παρουσίας της στο χώρο, προτείνοντας στο κοινό της ευέλικτους και αποτελεσματικούς συνδυασμούς τεχνολογιών απεικόνισης, ρομποτικής και αυτόνομων οχημάτων.

Μεγάλο ενδιαφέρον συγκέντρωσαν καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσης, τα gps και τα συστήματα αυτόματης πλοήγησης του κορυφαίου οίκου τεχνολογίας Trimble Ιnc, επίσημος αντιπρόσωπος του οποίου είναι η TractorGPS, ενώ οριστικοποιήθηκαν σχετικές εμπορικές συμφωνίες.

Αμείωτο ήταν το ενδιαφέρον των επισκεπτών για τα επαναστατικά αγροτικά Drone της XAG, παγκόσμιου ηγέτη στην κατασκευή ψεκαστικών drone, της οποίας επίσημος αντιπρόσωπος είναι η TractorGPS, συγκεντρώνοντας πλήθος ερωτήσεων τόσο για την χρήση και τις εφαρμογές ψεκασμού, λίπανσης και σποράς, όσο και για τα τεράστια οφέλη τους, μειώνοντας το κόστος παραγωγής και μεγιστοποιώντας την απόδοση κάθε καλλιέργειας.

 

 

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα ολοκληρώθηκε και η εκδήλωση Cotton Trails με θέμα τις εξελίξεις και το μέλλον στο βαμβάκι, που διοργάνωσε η εφημερίδα Agrenda του Agronews, το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023, στα πλαίσια πάντα της Agrothessaly 2023 και στην οποία ήταν Χορηγός η TractorGPS.

Ο CEO της TractorGPS, κ. Αριστόδημος Ζαμίδης, συμμετείχε καλεσμένος στο πάνελ εκλεκτών καλεσμένων στην εκδήλωση Cotton Trails, μεταφέροντας τις δυσκολίες που συναντούν οι βαμβακοκαλλιεργητές αλλά και τις λύσεις αγροτεχνολογίας που μπορούν να αξιοποιήσουν.

Η διάρκειας 1,5 ώρας συζήτηση εστίασε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η βαμβακοκαλλιέργεια στην Ελλάδα, στις οικονομοτεχνικές συνθήκες και τα σχέδια βελτίωσης της παραγωγής, στην ανάγκη εκπαίδευσης των βαμβακοκαλλιεργητών στις νέες τεχνολογίες και τους αυτοματισμούς, ενώ σημαντική ήταν η συμβολή όλων των εκλεκτών και έμπειρων ο καθένας στον τομέα του ομιλητών.

 

Ομιλητές Cotton Trails:

Αθανάσιος Τσούτσας

Cluster Lead Field Crops Seeds APE/S, BASF Hellas S.A.

Δημήτριος Πολύχρονος

Κλωστήρια Ναυπάκτου, EUCOTTON

Δρ. Μοχάμεντ Νταράουσε

Προϊστάμενος Εθνικού Κέντρου Ποιοτικού Ελέγχου, Ταξινόμησης και Τυποποίησης Βάμβακος

Σάββας Παχατίρογλου

Πρόεδρος Οργάνωσης Βαμβακοπαραγωγών Φαρσάλων, Cotton Farsala

Ιωάννης Βεβελάκης

Γενικός Διευθυντής, Eurochem Hellas S.A.

Αριστόδημος Ζαμίδης

CEO, TractorGPS

Νικόλαος Θεοφιλόπουλος

SB Market Segments & Industry Experts, Supervisor, Eurobank S.A.

 

Η εκδήλωση μεταδόθηκε LIVE μέσα από το site www.agronews.gr και τα social media του μέσου, ενώ αρκετοί από τους ακροατές που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, συνέχισαν την συζήτηση στο περίπτερο της TractorGPS.

 

 

Η παρουσία της TractorGPS στην Agrothessaly 2023, περιφερειακό κομβικό σηµείο συνάντησης και δικτύωσης για τον γεωργικό κλάδο και την αγροτική οικονομία, ήταν πράγματι μια άκρως επιτυχημένη παρουσία.

Μια άρτια εκθεσιακή συμμετοχή και ολοκληρωμένη εταιρική παρουσία, με κεντρικούς άξονες επιτυχίας, όχι μόνο το αμείωτο ενδιαφέρον των επισκεπτών στις νέες τεχνολογίες και τις λύσεις αυτοματοποίησης της γεωργίας και την ρομποτική, αλλά και την πραγματοποίηση σημαντικών συνεργασιών και νέων εμπορικών συμφωνιών που ενισχύουν την εμπιστοσύνη του αγροτικού κόσμου στο brand της εταιρίας και την καθιστούν για άλλη μια φορά ηγέτιδα δύναμη στο χώρο της Ευφυούς Γεωργίας.

 

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους επισκέπτες στο περίπτερό μας, τους φίλους που συνεχίζουν να μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια, τους αξιότιμους συνεργάτες μας που μας υποστήριξαν καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσης και κάθε έναν από τους νέους φίλους και συνεργάτες που κάναμε στην έκθεση.

Η Tractor GPS δεσμεύεται και παραμένει πιστή στους στόχους της, συνεχίζοντας να εστιάζει στις νέες τεχνολογίες γεωργίας ακριβείας και στην ανάπτυξη σύγχρονων και καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών ψηφιακής γεωργίας και αγροτεχνολογίας που εκσυγχρονίζουν τη γεωργία.

 

Πάντα δίπλα στον Έλληνα αγρότη και παραγωγό!

TractorGPS, το χωράφι του αύριο, σήμερα!

 

Καλάθι Αγορών