Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία ασχολείται με εφαρμογές Γεωργίας Ακριβείας σε ένα ευρύ φάσμα αγροτικών καλλιεργειών.

icon_widget_image Δευτέρα-Παρασκευή: 9πμ - 5μμ icon_widget_image Γεωργίου Κατεχάκη 1, Θεσσαλονίκη TK 54627 icon_widget_image +30 2310 287166 +30 2315 535565 icon_widget_image info@tractorgps.gr sales@tractorgps.gr

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

TractorGPS

H TractorGPS Χορηγός στον 13ο Αγρότη της Χρονιάς

 

Στον 13ο Αγρότη της Χρονιάς 2023 ήταν Χορηγός – Yποστηρικτής η TractorGPS, ένα γεγονός που έχει γίνει πια θεσμός.

 

Ο «Αγρότης της Χρονιάς» πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 02/12/2023, στην Ξάνθη, σε μια ειδική εκδήλωση, όπου διοργανώθηκαν πάνελ συζητήσεων σε επίκαιρα και σημαντικά για την ελληνική γεωργία θέματα, ευκαιρίες και προοπτικές, ενώ η εκδήλωση έκλεισε με τελετή απονομής βραβείων «Αγρότης Της Χρονιάς», «Συλλογική Προσπάθεια της Χρονιάς» και «Κτηνοτροφική Εκμετάλλευση της Χρονιάς» τα οποία απευθύνονται στο σύνολο των αγροτών και των ομάδων της πρωτογενούς παραγωγής στην Ελλάδα, που ξεχωρίζουν για την οργάνωση, την ποιότητα, τον επαγγελματισμό και την καινοτομία τους και ταυτόχρονα συνεισφέρουν στην ανάπτυξη του τόπου τους και γενικότερα στην οικονομία της χώρας.

 

Η TractorGPS, εκφράζοντας έμπρακτα την ενεργή συμμετοχή της εταιρίας σε κάθε θέμα που αφορά τον Έλληνα αγρότη δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια οργάνωση, στηρίζοντας τον θεσμό με κάθε δυνατό τρόπο.

 

 

Κλιμάκιο εκπροσώπων της εταιρίας έδωσε το παρών στην εκδήλωση και τελετή απονομής βραβείων, τιμώντας με την σειρά μας πρόσωπα και πρωτοβουλίες με σύγχρονη επιχειρηματική αντίληψη και συνεισφορά στον τομέα της πρωτογενούς παραγωγής, ενώ ταυτόχρονα είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά συνεργάτες και πελάτες που μας τιμούν χρόνια με την εμπιστοσύνη τους στα προϊόντα αγροτεχνολογίας της εταιρίας μας και στην αμέριστη υποστήριξη μας στο χωράφι τους.

 

Μια από τις πιο σημαντικές στιγμές ήταν η βράβευση του κ. Μιλτιάδη Χαρένη ως Αγρότης της Χρονιάς 2023. Είναι εξέχουσα τιμή για την TractorGPS να ξεχωρίζει ένας από τους πιο πιστούς συνεργάτες της εταιρίας, συμβάλλοντας κι εμείς με την σειρά μας στο τεράστιο έργο του κ. Χαρένη. Οι λύσεις της Trimble, η έξυπνη διαχείριση λίπανσης της Augmenta , οι ολοκληρωμένες λύσεις Isobus, οι χάρτες εφαρμογής Agromet services, οι χάρτες απόδοσης σοδειάς FarmTrx και οι αγρομετεωρολογικοί σταθμοί είναι μερικά από τα σημαντικά εργαλεία της TractorGPS που αξιοποιήθηκαν κατάλληλα από τον κ. Χαρένη, με σκοπό την αύξηση της κερδοφορίας του μέσω της αύξησης ποιότητας και της μείωση του κόστους παραγωγής.
Θερμά συγχαρητήρια στον κ. Χαρένη. Είμαστε περήφανοι!

 

Ο θεσμός διοργανώνεται από την γνωστή εφημερίδα Agrenda της Agronews σε συνεργασία με την εταιρία Tsomokos Communications.

 

Η TractorGPS, πάντα παρούσα σε κάθε αγροτικό δρώμενο και πάντα δίπλα στον Έλληνα αγρότη.

Περισσότερες πληροφορίες για τον θεσμό εδώ.

Καλάθι Αγορών