Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία ασχολείται με εφαρμογές Γεωργίας Ακριβείας σε ένα ευρύ φάσμα αγροτικών καλλιεργειών.

icon_widget_image Δευτέρα-Παρασκευή: 9πμ - 5μμ icon_widget_image Γεωργίου Κατεχάκη 1, Θεσσαλονίκη TK 54627 icon_widget_image +30 2310 287166 +30 2315 535565 icon_widget_image info@tractorgps.gr sales@tractorgps.gr

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

TractorGPS

Η ΤractorGPS στην μεγαλύτερη έκθεση αγροτεχνολογίας Agritechnica 2023

 

Στη μεγαλύτερη έκθεση αγροτεχνολογίας Agritechnica 2023, εκεί όπου χτυπά η καρδιά της «Έξυπνης Γεωργίας», βρέθηκε η TractorGPS, από τις 12 έως τις 18 Νοεμβρίου, στο Ανόβερο της Γερμανίας.

 

 

Η TractorGPS δεν θα μπορούσε να λείπει από την μεγάλη έκθεση Agritechnica, σημείο αναφοράς για όποιον θέλει να ενημερωθεί για τις τελευταίες τεχνολογίες και εξελίξεις στον αγροτικό κλάδο.

 

Με επίκεντρο την αυτοματοποίηση και τη συνδεσιμότητα στη γεωργική παραγωγή, στην έκθεση παρουσιάστηκαν όλες οι έξυπνες γεωργικές λύσεις για αποδοτικότητα και βιωσιμότητα, συμβάλλοντας αποφασιστικά στη βέλτιστη διαχείριση κάθε γεωργικής εκμετάλλευσης και στην βελτιστοποίηση της παραγωγής με σκοπό την λήψη πιο σωστών αποφάσεων.

 

Στην έκθεση, οι εκπρόσωποι της TractorGPS  είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις με ειδικούς στο χώρο της γεωργίας ακριβείας παγκοσμίως και να αξιοποιήσουν νέες ευκαιρίες συνεργασίας.

 

 

Ο CEO της εταιρίας, κ. Αριστόδημος Ζαμίδης και ο Τεχνικός Διευθυντής κ. Κλέαρχος Δασκαλάκης  παραβρέθηκαν στα περίπτερα των συνεργατών μας – μεγάλων οίκων του εξωτερικού Trimble, Tecomec και XAG όπου καλωσόρισαν Έλληνες πελάτες, τους μύησαν στα οφέλη των νέων τεχνολογιών γεωργίας ακριβείας, ενώ ενσωμάτωσαν στο χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της εταιρίας καινοτόμα γεωργικά προϊόντα και τεχνολογίες που ενισχύουν την αποτελεσματικότητα και την ανταγωνιστικότητα των αγροτικών επιχειρήσεων.

 

Η TractorGPS είναι και παραμένει δίπλα στον Έλληνα αγρότη, προσφέροντας ένα εκλεκτό χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών που ακολουθεί τις τρέχουσες τάσεις στην ψηφιακή γεωργία και αγροτεχνολογία.

 

TractorGPS – Το χωράφι του αύριο, σήμερα.

Τηλ. 2310287166

Καλάθι Αγορών