Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία ασχολείται με εφαρμογές Γεωργίας Ακριβείας σε ένα ευρύ φάσμα αγροτικών καλλιεργειών.

icon_widget_image Δευτέρα-Παρασκευή: 9πμ - 5μμ icon_widget_image Γεωργίου Κατεχάκη 1, Θεσσαλονίκη TK 54627 icon_widget_image +30 2310 287166 +30 2315 535565 icon_widget_image info@tractorgps.gr sales@tractorgps.gr

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

TractorGPS

H TractorGPS στην Agrothessaly 2023

Μετά την αναβολή της προγραμματισμένης για 02-05/03/2023 Agrothessaly 2023, λόγω του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη, σας ενημερώνουμε ότι με επίσημη ανακοίνωση της ΔΕΘ-HELEXPO η Agrothessaly 2023 θα διενεργηθεί 09-12 Μαρτίου 2023, στη σκεπαστή αγορά Νεάπολης Λάρισας.

Η TractorGPS στην 13η Agrothessaly 2023

Υπόστεγο Α, Stand Α27

09-12 Μαρτίου 2023

Η Agrothessaly αποτελεί περιφερειακό κομβικό σηµείο συνάντησης και δικτύωσης για τον γεωργικό κλάδο και την αγροτική οικονομία, μια περιφερειακή εκθεσιακή οργάνωση με πανελλαδική εμβέλεια, η οποία προέρχεται από τη στρατηγική συνεργασία της ΔΕΘ-HELEXPO και του Δήμου Λαρισαίων και αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του αγροτικού κόσμου, όχι μόνο του Θεσσαλικού κάμπου αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Η TractorGPS θα δώσει δυναμικά τον παλμό της από τις 09 έως και τις 12 Μαρτίου στη σκεπαστή αγορά της Λάρισας, ανανεώνοντας το ραντεβού της με τον αγροτικό κόσμο της Θεσσαλίας και των όμορων περιοχών, παρουσιάζοντας στο περίπτερό της ολοκληρωμένες λύσεις γεωργίας ακριβείας, καινοτόμα γεωργικά προϊόντα και τεχνολογίες ψηφιακής γεωργίας, που ενισχύουν την αποτελεσματικότητα και την ανταγωνιστικότητα των αγροτικών επιχειρήσεων.

Ανανεώνοντας το ραντεβού της με τον Έλληνα παραγωγό και αγρότη, η TractorGPS δράττει της ευκαιρίας να δει από κοντά πιστούς συνεργάτες που την στηρίζουν τόσα χρόνια και να αναπτύξει νέες αμοιβαία εποικοδομητικές σχέσεις συνεργασίας.

 

Ολοκληρωμένες Λύσεις Έξυπνης Γεωργίας

Καινοτόμες λύσεις Έξυπνης Γεωργίας, τεχνολογίες αιχμής στην σύγχρονη γεωργία και λύσεις που λύνουν τα χέρια του αγρότη και ενισχύουν την αποτελεσματικότητα και την ανταγωνιστικότητα τους θα παρουσιαστούν στο περίπτερό μας (Stand Α27).

Αξιόπιστα Gps, Συστήματα αυτόματης πλοήγησης, τα επαναστατικά αγροτικά XAG Drones, Συστήματα ισοπέδωσης με Laser, Συστήματα έξυπνου ψεκασμού και λίπανσης, Συστήματα αλωνισμού και όλες οι σύγχρονες λύσεις γεωργίας ακριβείας για κάθε διαφορετική ανάγκη.

Μεταξύ άλλων, στο περίπτερό μας θα δείτε από κοντά και θα έχετε την ευκαιρία να λάβετε σχετική πληροφόρηση από το εξειδικευμένο τεχνικό και επιστημονικό προσωπικό μας για:

Και όλες οι σύγχρονες καινοτόμες λύσεις Ευφυούς Γεωργίας για κάθε στάδιο της αγροτικής επιχείρησης που μειώνουν το κόστος παραγωγής και αυξάνουν την απόδοση των καλλιεργειών.

Χορηγός Cotton Trail Event

Η TractorGPS στα πλαίσια της Agrothessaly 2023 είναι Xορηγός στην εκδήλωση Cotton Trails που διοργανώνει η εφημερίδα Agrenda του Agronews, το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023, στις 10.30 π.μ..

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο περίπτερο της Agrenda Τέντα Α, Stand D05.

Στο πάνελ των εκλεκτών καλεσμένων της εκδήλωσης θα έχει την τιμή να συμμετάσχει ο CEO της TractorGPS, κ. Αριστόδημος Ζαμιδης.

Ο κ. Ζαμίδης, έχοντας βαθιά γνώση των βαμβακοκαλλιεργειών, θα μεταφέρει τις δυσκολίες που συναντούν οι βαμβακοκαλλιεργητές αλλά και τις λύσεις αγροτεχνολογίας που μπορούν να αξιοποιήσουν.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί LIVE μέσα από το site www.agronews.gr και τα social media του μέσου.

Σας περιμένουμε όλους!

 

Κλείστε ραντεβού μαζί μας

Θα χαρούμε πολύ να κλείσουμε μαζί ένα ραντεβού και να έχουμε έτσι την ευκαιρία να σας δούμε από κοντά στο περίπτερο μας. Το προσωπικό μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, προκειμένου να οριστικοποιήσουμε το ραντεβού σας.


 

Σας περιμένουμε όλους!

Επικοινωνήστε μαζί μας: info@tractorgps.gr , Τηλ. +30 2310 287166

Καλάθι Αγορών