Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία ασχολείται με εφαρμογές Γεωργίας Ακριβείας σε ένα ευρύ φάσμα αγροτικών καλλιεργειών.

icon_widget_image Δευτέρα-Παρασκευή: 9πμ - 5μμ icon_widget_image Γεωργίου Κατεχάκη 1, Θεσσαλονίκη TK 54627 icon_widget_image +30 2310 287166 +30 2315 535565 icon_widget_image info@tractorgps.gr sales@tractorgps.gr

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

TractorGPS

Ο παγκόσμιος ηγέτης αυτόνομων γεωργικών μηχανημάτων XAG στα κεντρικά γραφεία της TractorGPS

Τον παγκοσμίως γνωστό οίκο κατασκευής αυτόνομων γεωργικών μηχανημάτων και ψεκαστικών drone XAG φιλοξένησε για 2 ολόκληρες ημέρες, την Δευτέρα 31/10/22 και την Τρίτη 01/11/22, στα κεντρικά της γραφεία, η TractorGPS ως επίσημος αντιπρόσωπος των XAG μηχανημάτων σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η επίσκεψη των εκπροσώπων της XAG πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της ήδη υπάρχουσας συνεργασίας με την εταιρία μας και με σκοπό την τεχνική κατάρτιση του προσωπικού της εταιρίας μας και την θέσπιση κοινής στρατηγικής για την υγιής αντιπροσώπευση των καινοτόμων λύσεων, εξειδικευμένων για γεωργία, της XAG.

 

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης της XAG, πραγματοποιήθηκε εξειδικευμένη τεχνική εκπαίδευση του τεχνικού προσωπικού της TractorGPS σε καθένα από τα αυτόνομα μηχανήματα της XAG που αντιπροσωπεύει η TractorGPS, ενώ ολοκληρώθηκε με επιτυχία εκτενής τεχνική κατάρτιση πάνω στα εξειδικευμένα ψεκαστικά drone XAG P40 και XAG V40.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η TractorGPS είναι η μοναδική εταιρία με την απαραίτητη τεχνογνωσία σε αυτόνομα γεωργικά μηχανήματα και μη επανδρωμένα αυτόνομα ρομπότ και κατ’ επέκταση η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που παρέχει -πιστοποιημένα και αξιόπιστα- ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη – service & support- στα επαναστατικά αγροτικά XAG drones.

 

Παράλληλα, ο CEO της TractorGPS, κ. Αριστόδημος Ζαμίδης και τα διευθυντικά στελέχη της εταιρίας μας συζήτησαν εκτενώς με τους εκπροσώπους της XAG σημαντικά εμπορικά θέματα, μεταξύ των οποίων η στρατηγική πωλήσεων, η στρατηγική Marketing & επικοινωνίας, καθώς και νέες καινοτόμες λύσεις, χτίζοντας έτσι νέες ακόμα πιο δυνατές και υγιείς σχέσεις συνεργασίας και θέτοντας τα επόμενα βήματα της κοινής μας πορείας.

 

Η TractorGPS αντιπροσωπεύει επάξια:

– Τα επαναστατικά ψεκαστικά drones XAG P40 και XAG V40

Δείτε το XAG P40 εδώ και το XAG V40 εδώ

– Το μη επανδρωμένο αυτόνομο όχημα εδάφους ΧAG R150

Δείτε το XAG R150 εδώ

 

Με γνώμονα τις κοινές αξίες της εμπιστοσύνης και της αξιοπιστίας και το κοινό όραμα για την καθιέρωση ολοκληρωμένων αυτοματοποιημένων λύσεων στην  γεωργία, η XAG και η TractorGPS συνεχίζουν την κοινή τους πορεία, δημιουργώντας νέους δρόμους συνεργασίας.

Πιστοί στην δέσμευσή μας να εκσυγχρονίσουμε τη γεωργία, συνεχίζουμε μέσα από την συνεργασία μας με τον παγκόσμιο ηγέτη στα αυτόνομα ρομποτικά οχήματα XAG, να αναπτύσσουμε το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων και υπηρεσιών μας, ακολουθώντας τις τρέχουσες τάσεις στην ψηφιακή γεωργία και αγροτεχνολογία και ενισχύοντας έτσι την αποτελεσματικότητα και την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών αγροτικών επιχειρήσεων.

 

Καλάθι Αγορών