Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία ασχολείται με εφαρμογές Γεωργίας Ακριβείας σε ένα ευρύ φάσμα αγροτικών καλλιεργειών.

icon_widget_image Δευτέρα-Παρασκευή: 9πμ - 5μμ icon_widget_image Γεωργίου Κατεχάκη 1, Θεσσαλονίκη TK 54627 icon_widget_image +30 2310 287166 +30 2315 535565 icon_widget_image info@tractorgps.gr sales@tractorgps.gr

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

TractorGPS

Η Agromet IKE στο cluster καινοτομίας InoFA (Internet of Food Alliance)

Στο cluster καινοτομίας InoFA (Internet of Food Alliance) έχουμε την τιμή να συμμετάσχουμε, με ενεργό ρόλο την δημιουργία εκπαιδευτικού κέντρου, όπου μέσω προσομοιώσεων και εξειδικευμένου εκπαιδευτικού υλικού, ο Έλληνας αγρότης θα έχει την δυνατότητα να κάνει χρήση του πραγματικού εξοπλισμού που θα χρησιμοποιεί και στο χωράφι του.

Aπώτερος στόχος η αύξηση χρήσης καινοτόμου εξοπλισμού στην ελληνική γεωργία για την βελτιστοποίηση στη διαχείριση και τη χρήση των εισροών.

Ο συνεργατικός σχηματισμός (cluster) καινοτομίας InoFA (Internet of Food Alliance) αποτελεί την προσπάθεια να διασυνδεθούν όλοι οι κρίκοι της αγροδιατροφικής αλυσίδας και όσοι παρέχουν υλικά και υπηρεσίες σε αυτή κάτω από μία κοινή ομπρέλα η οποία βασίζεται στην υψηλή τεχνολογία και το Internet of Things.

Σκοπός του cluster είναι να δημιουργήσει συνέργειες μεταξύ των συμμετεχόντων σ’αυτό και της κοινωνίας πολιτών ώστε να αναπτυχθούν νέα ψηφιακά προϊόντα και υπηρεσίες που θα οδηγήσουν στην βελτίωση των εφαρμοζόμενων διαδικασιών εκ μέρους όλων των κρίκων της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Τον συντονισμό του έχει η Αμερικανική Γεωργική Σχολή ενεργώντας ως Φορέας Αρωγός.

Ο ρόλος της Agromet IKE (TractorGPS) συνίσταται:

 • Στην αναγνώριση, ανάλυση και ιεράρχηση των αναγκών ως προς την εκπαίδευση των τελικών χρηστών, ώστε να  μεταφραστούν οι εν λόγω απαιτήσεις σε τεχνικές προδιαγραφές και σε καινοτόμο σχεδιασμό για την υποστήριξη του κέντρου εκπαίδευσης.
 • Στην ανάπτυξη προσομοιωτών στον κλάδο των GPS, των αυτόματων πλοηγών, των αισθητήρων παρακολούθησης περιβαλλοντικών και εδαφολογικών παραμέτρων και στον κλάδο των ηλεκτρονικών τηλεμετρικών παγίδων ελέγχου πληθυσμού εντόμων.
 • Στην συγγραφή εκπαιδευτικού υλικού, το οποίο θα διανέμεται στους τελικούς χρήστες και θα περιγράφει πώς ο κάθε επιμέρους εξοπλισμός απαντά στις επιταγές της γεωργίας ακριβείας.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ / Δικαιούχοι:

 1. ΜΕΛΕΤΗ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ &  ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΚΡΙΝ ΠΡΟΤΖΕΚΤΣ
 2. planO2 Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρία
 3. Νικόλαος Γεωργιάδης Ανώνυμη Εμπορική Εταιρία Τροφίμων
 4. Αλεξιάδης Κ. ΚΑΙ ΣΙΑ Ι.Κ.Ε
 5. Μακρής Ι.Κ.Ε
 6. AGROMET Ι.Κ.Ε
 7. Πραουντ  Φαρμ Ομάδα Παραγωγών Ι.Κ.Ε
 8. Διαμέλας Αθανάσιος και ΣΙΑ Ο.Ε.
 9. Κύκλωπας Ελαιοτριβέιο Αργύρη Κελίδη Α.Ε.
 10. Modus DCS  Μονοπρόσωπη ΕΠΕ
 11. Αρκαδική Μελισσοκομία ΑΒΕΕ

 

H TractorGPS, έχοντας διαγράψει σχεδόν μια δεκαετία στο χώρο της αγροτεχνολογίας και έχοντας το όνομά της συνυφασμένο με τις καινοτομίες στο χώρο της Γεωργίας και συγκεκριμένα στις ευφυείς λύσεις Γεωργίας Ακριβείας, αποτελεί το πλέον κατάλληλο μέλος να αναλάβει ένα ελπιδοφόρο και μεγάλης κλίμακας έργο σαν και αυτό του cluster InoFA.

Περισσότερες πληροφορίες για το cluster καινοτομίας InoFA (Internet of Food Alliance): www.inofa.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας: info@tractorgps.gr , Τηλ. +30 2310 287166

Καλάθι Αγορών