Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία ασχολείται με εφαρμογές Γεωργίας Ακριβείας σε ένα ευρύ φάσμα αγροτικών καλλιεργειών.

icon_widget_image Δευτέρα-Παρασκευή: 9πμ - 5μμ icon_widget_image Γεωργίου Κατεχάκη 1, Θεσσαλονίκη TK 54627 icon_widget_image +30 2310 287166 +30 2315 535565 icon_widget_image info@tractorgps.gr sales@tractorgps.gr

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

TractorGPS

H TractorGPS στην Agrotica 2022, 20-23 Οκτωβρίου

Πάντα δίπλα στον Έλληνα παραγωγό και έχοντας ηγετικό ρόλο στον κλάδο της Γεωργίας Ακριβείας, η TractorGPS δεν θα μπορούσε να λείπει από την Agrotica 2022, την μεγαλύτερη επαγγελματική έκθεση στον τοµέα των γεωργικών µηχανηµάτων, εξοπλισμού και εφοδίων στα Βαλκάνια και τη Νοτιοανατολική Μεσόγειο και µία από τις πέντε σηµαντικότερες εκθεσιακές διοργανώσεις του πρωτογενούς τοµέα στην Ευρώπη.

Η TractorGPS συμμετέχει και σας περιμένει όλους στην 29η Agrotica

Περίπτερο 9, Stand 8

20-23 Οκτωβρίου 2022

Η Agrotica αποτελεί κομβικό σηµείο συνάντησης και δικτύωσης για τον γεωργικό κλάδο και την αγροτική οικονομία και φέτος αναμένεται να αποτυπώσει με τον πιο αξιόπιστο τρόπο, τον παλμό της αγροτικής οικονομίας και ανάπτυξης στη χώρα.

Η Tractor GPS θα δώσει δυναμικά τον παλμό της από τις 20 έως και τις 23 Οκτωβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσαλονίκης, ανανεώνοντας το ραντεβού της με τον αγροτικό κόσμο και παρουσιάζοντας καινοτόμα γεωργικά προϊόντα και σύγχρονες τεχνολογίες που ενισχύουν την αποτελεσματικότητα και την ανταγωνιστικότητα των αγροτικών επιχειρήσεων.

Η Tractor Gps δεν θα μπορούσε να μην ανανεώσει το ραντεβού της με τον Έλληνα παραγωγό και αγρότη και όχι μόνο, έχοντας την ευκαιρία να δει από κοντά πιστούς συνεργάτες που την στηρίζουν τόσα χρόνια και να αναπτύξει νέες αμοιβαία εποικοδομητικές σχέσεις συνεργασίας.

 

Ολοκληρωμένες Λύσεις Έξυπνης Γεωργίας

Καινοτόμες λύσεις Έξυπνης Γεωργίας, τεχνολογίες αιχμής στην σύγχρονη γεωργία και λύσεις που λύνουν τα χέρια του αγρότη και ενισχύουν την αποτελεσματικότητα και την ανταγωνιστικότητα τους θα παρουσιαστούν φέτος στο περίπτερό μας (Περίπτερο 9, Stand 8).

Αξιόπιστα Gps, Συστήματα αυτόματης πλοήγησης, τα επαναστατικά αγροτικά XAG Drones για πρώτη φορά στην Ελλάδα, Συστήματα ισοπέδωσης με Laser, Συστήματα έξυπνου ψεκασμού και λίπανσης, Συστήματα αλωνισμού, Έξυπνα αυτόνομα ρομποτικά μηχανήματα και όλες οι σύγχρονες λύσεις γεωργίας ακριβείας θα βρίσκονται στο περίπτερο, καλύπτοντας κάθε διαφορετική ανάγκη.

Μεταξύ άλλων, στο περίπτερό μας θα δείτε από κοντά και θα έχετε την ευκαιρία να λάβετε σχετική πληροφόρηση από το εξειδικευμένο τεχνικό και επιστημονικό προσωπικό μας για:

 

Και όλες οι σύγχρονες καινοτόμες λύσεις Ευφυούς Γεωργίας για κάθε στάδιο της αγροτικής επιχείρησης που μειώνουν το κόστος παραγωγής και αυξάνουν την απόδοση των καλλιεργειών.

Σας περιμένουμε όλους!

 

Κλείστε ραντεβού μαζί μας

Θα χαρούμε πολύ να κλείσουμε μαζί ένα ραντεβού και να έχουμε έτσι την ευκαιρία να σας δούμε από κοντά στο περίπτερο μας. Το προσωπικό μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, προκειμένου να οριστικοποιήσουμε το ραντεβού σας.


Παρουσίαση του Augmenta

Πρωτοποριακό Σύστηµα Χαρτογράφησης Φυτών Plug-n-Play

Παρασκευή 21/10/2022, 17.00

Ημιώροφος Περίπτερο 15 – Helexpo

 

 

Η TractorGPS και η Augmenta συνδιοργανώνουν μια ξεχωριστή παρουσίαση του Augmenta,

αξιόπιστη και οικονομικά προσιτή επιλογή για την εξοικονόμηση λιπασμάτων και εισροών

και την αυξημένη απόδοση κάθε καλλιέργειας.

Δείτε μαζί μας πώς μπορείτε να κερδίσετε έως και 30% εξοικονόµηση λιπασµάτων και εισροών!

Μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ

Σας περιμένουμε!

Επικοινωνήστε μαζί μας: info@tractorgps.gr , Τηλ. +30 2310 287166

Καλάθι Αγορών