Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία ασχολείται με εφαρμογές Γεωργίας Ακριβείας σε ένα ευρύ φάσμα αγροτικών καλλιεργειών.

icon_widget_image Δευτέρα-Παρασκευή: 9πμ - 5μμ icon_widget_image Γεωργίου Κατεχάκη 1, Θεσσαλονίκη TK 54627 icon_widget_image +30 2310 287166 +30 2315 535565 icon_widget_image info@tractorgps.gr sales@tractorgps.gr

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

TractorGPS

Η Trimble ενώνει τις δυνάμεις της με την εταιρία AGCO

 

Η Trimble ανακοίνωσε πρόσφατα συμφωνία για τη δημιουργία μιας σημαντικής κοινοπραξίας (joint venture) με την εταιρεία AGCO.

Η συνεργασία μεταξύ των δύο αμερικανικών εταιρειών στοχεύει να προσφέρει στους αγρότες καινοτόμες λύσεις για πιο βιώσιμες και αποδοτικές γεωργικές πρακτικές και καλύτερες υπηρεσίες για αγροκτήματα με στόλο μικτών μηχανημάτων.

 

Η ενοποίηση μεταξύ των τεχνολογιών AGCO και Trimble θα επιτρέψει στους αγρότες να έχουν πιο εύκολη πρόσβαση στα μηχανικά και γεωπονικά δεδομένα, βελτιώνοντας τη διαχείριση των καθημερινών τους εργασιών.

 

Η TractorGPS είναι περήφανη που είναι και παραμένει επίσημος αντιπρόσωπος των λύσεων της Trimble, έχοντας την δυνατότητα να παρέχει στον έλληνα αγρότη ένα χαρτοφυλάκιο προϊόντων υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας, που δημιουργεί νέες ευκαιρίες βελτίωσης της απόδοσης στο χωράφι του σύγχρονου αγρότη.

 

«Σήμερα, οι αγρότες αναζητούν αποτελεσματικές και βιώσιμες λύσεις που να είναι συμβατές με διαφορετικές μάρκες τρακτέρ και εργαλείων. Πιστεύουμε ότι μέσω της κοινής μας συνεργασίας με την AGCO, θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε την τεχνολογία και τις υπηρεσίες, ειδικά δεδομένης της επιτυχίας του επιχειρηματικού μοντέλου που έχουν αναπτύξει με τον εξοπλισμό Precision Planting.” “Η Trimble έχει πλούσια ιστορία στην ανάπτυξη κοινών επιχειρήσεων με κορυφαίους κλάδους μάρκες όπως η Caterpillar , η Nikon και η Hilti και είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτή την ευκαιρία με την AGCO και τη γκάμα κορυφαίων εμπορικών σημάτων της.» δήλωσε ο Rob Painter, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Trimble.

 

Ο Eric Hansotia, Πρόεδρος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της AGCO Corporation σχολίασε: «Η πρόσβαση στα προϊόντα Trimble Ag, σε συνδυασμό με τις υπάρχουσες προσφορές γεωργίας ακριβείας της AGCO, επιταχύνει τις αναπτυξιακές μας φιλοδοξίες σε αυτόνομες λύσεις, επεξεργασία ακριβείας, διαχείριση δεδομένων και βιωσιμότητα».

 

Η Trimble προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία τεχνολογιών συμβατών με όλες τις μάρκες και μοντέλα εξοπλισμού και τύπους αγροκτημάτων. Οι λύσεις για εφαρμογές υλικού, λογισμικού και cloud καλύπτουν ολόκληρο τον κύκλο της καλλιέργειας και βρίσκονται ήδη στις φάρμες πολλών Βούλγαρων αγροτών που τις χρησιμοποιούν με επιτυχία χάρη στην εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη που παρέχει η NIK για περισσότερα από 18 χρόνια.

 

Η NIC συνεχίζει να είναι ένας premium εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος για τις γεωργικές λύσεις ακριβείας της Trimble, με την εταιρεία να έχει επίσης πολυετή εμπειρία στη διανομή της επωνυμίας Precision Planting (μέρος της AGCO International) και πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στην εισαγωγή νέων τεχνολογιών στην ψηφιοποίηση και τον εκσυγχρονισμό των γεωργικών εκμεταλλεύσεων.

 

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την είδηση ​​εδώ: https://www.trimble.com

 

Η TractorGPS συνεχίζει να συνεργάζεται με παγκόσμιους οίκους του εξωτερικού όπως η Trimble, προσφέροντας λύσεις που επιλύουν πολύπλοκες τεχνολογικές προκλήσεις σε όλη τη γεωργική διαδικασία και επιτρέπουν στους αγρότες να βελτιστοποιούν τους πόρους παραγωγής τους με επιτυχία και με περιβαλλοντικά βιώσιμο τρόπο, καλύπτοντας όλες τις εποχές, καλλιέργειες και εδάφη των αγροτών, όπως και τις περισσότερες μάρκες και μοντέλα αγροτικών μηχανημάτων, ανεξαρτήτως κατασκευαστή.

 

TractorGPS, το χωράφι του αύριο, σήμερα. 

Τηλ. 2310287166

 

Καλάθι Αγορών