Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία ασχολείται με εφαρμογές Γεωργίας Ακριβείας σε ένα ευρύ φάσμα αγροτικών καλλιεργειών.

icon_widget_image Δευτέρα-Παρασκευή: 9πμ - 5μμ icon_widget_image Γεωργίου Κατεχάκη 1, Θεσσαλονίκη TK 54627 icon_widget_image +30 2310 287166 +30 2315 535565 icon_widget_image info@tractorgps.gr sales@tractorgps.gr

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

TractorGPS

H TractorGPS στο παγκόσμιο συνέδριο της Trimble, Trimble Ag Connections 2023

 

Στο παγκόσμιο συνέδριο της Trimble για την γεωργία ακριβείας Trimble Ag Connections 2023 παραβρέθηκε η TractorGPS, 09-12 Οκτωβρίου 2023, στην Πράγα.

 

Ο CEO της εταιρίας κ. Αριστόδημος Ζαμίδης και η Διεύθυνση Πωλήσεων κ. Αντώνης Τερζής δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το καθιερωμένο πλέον ετήσιο συνέδριο για την γεωργία ακριβείας της Trimble, ένα συνέδριο για όλα τα θέματα που αφορούν την γεωργία ακριβείας, τις εξελίξεις στο χώρο αλλά και τις προσαρμοσμένες και ευέλικτες λύσεις έξυπνης γεωργίας της Trimble.

 

 

 

Στο συνέδριο Trimble Ag Connections 2023 συμμετέχουν όλοι όσοι αποτελούν το δίκτυο συνεργατών και αντιπροσώπων της Trimble παγκοσμίως, καθώς και εξειδικευμένοι στην γεωργία ακριβείας συνεργάτες.

 

Κατά την διάρκεια του συνεδρίου, παρουσιάζονται όλες οι νέες τάσεις, οι εξελίξεις και τα νέα δεδομένα στο χώρο της γεωργίας σε παγκόσμιο επίπεδο, εμώ οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν επαγγελματίες στο χώρο της γεωργίας ακριβείας, να συζητήσουν και να ανταλλάξουν χρήσιμες πληροφορίες και δεδομένα του χώρου.

 

Ταυτόχρονα, παρουσιάζονται όλες οι νέες λύσεις και τα ολοκληρωμένα συστήματα γεωργίας ακριβείας της Trimble, που ενοποιούν κάθε αγροτική εργασία με στόχο την ολοκληρωμένη υποστήριξη κάθε αγρότη σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

 

 

Στο εν λόγω συνέδριο, οι εκπρόσωποι της TractorGPS είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις με ειδικούς στο χώρο της γεωργίας ακριβείας παγκοσμίως και να αξιοποιήσουν νέες ευκαιρίες συνεργασίας.

Είμαστε και παραμένουμε επίσημοι συνεργάτες του ηγέτη στο χώρο της, Trimble, προσφέροντας στον Έλληνα αγρότη ένα εκλεκτό χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών που ακολουθεί τις τρέχουσες τάσεις στην ψηφιακή γεωργία και αγροτεχνολογία, ενσωματώνοντας συνεχώς καινοτόμα γεωργικά προϊόντα και τεχνολογίες που ενισχύουν την αποτελεσματικότητα και την ανταγωνιστικότητα των αγροτικών επιχειρήσεων.

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο εδώ

 

Έχοντας διαγράψει σχεδόν μια δεκαετία στο χώρο της αγροτεχνολογίας και με την πάροδο του χρόνου, ο στόχος μας παραμένει απαράλλαχτος. Συνεχίζουμε να εστιάζουμε στις τεχνολογίες γεωργίας ακριβείας και να αναπτύσσουμε το χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών μας ακολουθώντας τις τρέχουσες τάσεις στην ψηφιακή γεωργία και αγροτεχνολογία, εκσυγχρονίζοντας έτσι την ελληνική γεωργία.

 

TractorGPS – Το χωράφι του αύριο, σήμερα.

Τηλ. 2310287166

 

Καλάθι Αγορών