Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία ασχολείται με εφαρμογές Γεωργίας Ακριβείας σε ένα ευρύ φάσμα αγροτικών καλλιεργειών.

icon_widget_image Δευτέρα-Παρασκευή: 9πμ - 5μμ icon_widget_image Γεωργίου Κατεχάκη 1, Θεσσαλονίκη TK 54627 icon_widget_image +30 2310 287166 +30 2315 535565 icon_widget_image info@tractorgps.gr sales@tractorgps.gr

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

TractorGPS

H TractorGPS μέλος του ΣΕΑΜ

 

Η TractorGPS, με αντικείμενο την εισαγωγή, εμπορία και αντιπροσώπευση καινοτόμων τεχνολογιών γεωργίας ακριβείας, είναι πια ένα από τα αξιότιμα μέλη του ΣΕΑΜ (Σύνδεσμο Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Μηχανημάτων).

Με σκοπό την παροχή πραγματικών και ολοκληρωμένων λύσεων Γεωργίας Ακριβείας και επεκτείνοντας συνεχώς το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της, η TractorGPS δεν θα μπορούσε να λείπει από τον ΣΕΑΜ, έναν από τους παλαιότερους Συνδέσμους που υπάρχουν στην Ελλάδα, από το 1945, με μέλη – εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην εισαγωγή, εμπορία ή αντιπροσώπευση γεωργικών, κτηνοτροφικών, δασικών και γενικώς μηχανημάτων και εξοπλισμού του ευρύτερου πρωτογενούς τομέα, καθώς επίσης και μηχανημάτων έργου.

Είναι μεγάλη μας χαρά να ανακοινώσουμε και επίσημα την συμμετοχή μας στην ομάδα του ΣΕΑΜ, βάζοντας το δικό μας λιθαράκι στην ανάπτυξη του Ελληνικού αγροτικού τομέα.

Μπορείτε να μας βρείτε ως μέλος του ΣΕΑΜ εδώ.

Έχοντας διαγράψει σχεδόν μια δεκαετία στο χώρο της αγροτεχνολογίας και με την πάροδο του χρόνου, ο στόχος μας παραμένει απαράλλαχτος. Συνεχίζουμε να εστιάζουμε στις τεχνολογίες γεωργίας ακριβείας και να αναπτύσσουμε το χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών μας ακολουθώντας τις τρέχουσες τάσεις στην ψηφιακή γεωργία και αγροτεχνολογία, εκσυγχρονίζοντας έτσι την ελληνική γεωργία.

TractorGPS – Το χωράφι του αύριο, σήμερα.

Τηλ. 2310287166

Καλάθι Αγορών