Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία ασχολείται με εφαρμογές Γεωργίας Ακριβείας σε ένα ευρύ φάσμα αγροτικών καλλιεργειών.

icon_widget_image Δευτέρα-Παρασκευή: 9πμ - 5μμ icon_widget_image Γεωργίου Κατεχάκη 1, Θεσσαλονίκη TK 54627 icon_widget_image +30 2310 287166 +30 2315 535565 icon_widget_image info@tractorgps.gr sales@tractorgps.gr

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

TractorGPS

Η TractorGPS στην ημερίδα της Αλεξάνδρειας Πανεπιστημιούπολης Σίνδου με αντικείμενο “Γεωργία Ακριβείας”

 

Στην ημερίδα της Αλεξάνδρειας Πανεπιστημιούπολης Σίνδου με αντικείμενο “Γεωργία Ακριβείας” θα συμμετάσχει ως ομιλητής ο CEO της TractorGPS, κ. Αριστόδημος Ζαμίδης, την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023. 

 

Η ημερίδα θα λάβει χώρα στο πλαίσιο του αγγλόφωνου μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών “TERRATECH – masTERs course on smArt Agriculture TECHnologies” που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω των προγραμμάτων Erasmus Plus KA2 (GA: 621568-EPP-1-2020-1-PT-EPPKA2-KA). 

 

Η TractorGPS δεν θα μπορούσε να λείπει από οποιαδήποτε δράση ανάπτυξης της ελληνικής  γεωργίας, αλλά και οποιαδήποτε σχετική δράση των ακαδημαϊκών και ερευνητικών ιδρυμάτων της χώρας μας. 

Ο κ. Αριστόδημος Ζαμίδης θα παρουσιάσει τις δραστηριότητες της εταιρίας μας σχετικά με τη γεωργία ακριβείας και όλες τις σύγχρονες λύσεις και τους αυτοματισμούς που μπορούν να μετατρέψουν κάθε αγρόκτημα σε μια σύγχρονη παραγωγική αγροτική μονάδα, ενώ θα απαντήσει σε ερωτήματα που δίνουν το κίνητρο σε κάθε αγρότη να εξελίξει την αγροτική του επιχείρηση, μειώνοντας τα κόστη του και αυξάνοντας την απόδοση της καλλιέργειάς του.  

 

Στην ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξάνδρεια Πανεπιστημιούπολη Σίνδου θα συμμετάσχουν και άλλες εταιρίες του χώρου, εκπρόσωποι Πανεπιστημίων και Ερευνητικών Ινστιτούτων του εξωτερικού που θα παρουσιάσουν δικές τους δραστηριότητες και ερευνητικά προγράμματα.

 

Agenda ημερίδας

 

Η TractorGPS παραμένει πάντα δίπλα στα ακαδημαϊκά και ερευνητικά ιδρύματα της χώρας μας, βάζοντας το δικό της λιθαράκι στην ανάπτυξη της ελληνικής γεωργίας σε κάθε δυνατό επίπεδο.

 

TractorGPS, το χωράφι του αύριο, σήμερα.

Τηλ. 2310 287166

 

Καλάθι Αγορών