Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία ασχολείται με εφαρμογές Γεωργίας Ακριβείας σε ένα ευρύ φάσμα αγροτικών καλλιεργειών.

icon_widget_image Δευτέρα-Παρασκευή: 9πμ - 5μμ icon_widget_image Γεωργίου Κατεχάκη 1, Θεσσαλονίκη TK 54627 icon_widget_image +30 2310 287166 +30 2315 535565 icon_widget_image info@tractorgps.gr sales@tractorgps.gr

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

TractorGPS

H TractorGPS στην 30η Agrotica, 01-04 Φεβρουαρίου 2024

 

Mε τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της TractorGPS στην 30η Agrotica, 01-04/02/2024, την μεγαλύτερη επαγγελματική έκθεση στον τοµέα των γεωργικών µηχανηµάτων, εξοπλισμού και εφοδίων στα Βαλκάνια και τη Νοτιοανατολική Μεσόγειο και µία από τις πέντε σηµαντικότερες εκθεσιακές διοργανώσεις του πρωτογενούς τοµέα στην Ευρώπη.

Η TractorGPS έδωσε δυναμικά τον παλμό της από τις 01 έως και τις 04 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, ανανεώνοντας το ραντεβού της με τον αγροτικό κόσμο και παρουσιάζοντας ολοκληρωμένες λύσεις γεωργίας ακριβείας, καινοτόμα γεωργικά προϊόντα και τεχνολογίες ψηφιακής γεωργίας, που ενισχύουν την αποτελεσματικότητα και την ανταγωνιστικότητα των αγροτικών επιχειρήσεων.

 

 

Ανανεώνοντας το ραντεβού της με τον Έλληνα παραγωγό και αγρότη, σε ένα εντυπωσιακό περίπτερο 90 τ.μ., προσεκτικά επιμελημένο μέχρι και την τελευταία πιθαμή, η TractorGPS παρουσίασε μια πλειάδα σύγχρονων καινοτόμων λύσεων Ευφυούς Γεωργίας για κάθε στάδιο της αγροτικής παραγωγής, δημιουργώντας ένα ευχάριστο συναίσθημα φιλοξενίας στους πολυάριθμους επισκέπτες της.
Ολοκληρωμένες Λύσεις Έξυπνης Γεωργίας

Στο περίπτερο της εταιρίας παρουσιάστηκαν και φέτος καινοτόμες λύσεις Έξυπνης Γεωργίας, τεχνολογίες αιχμής στην σύγχρονη γεωργία και λύσεις αγροτεχνολογίας που λύνουν τα χέρια του σύγχρονου αγρότη και ενισχύουν την αποτελεσματικότητα και την ανταγωνιστικότητά τους.

Αξιόπιστες συσκευές πλοήγησης Gps, Συστήματα αυτόματης πλοήγησης, τα επαναστατικά αγροτικά ψεκαστικά XAG Drones, Συστήματα ισοπέδωσης με Laser, Συστήματα έξυπνου ψεκασμού και λίπανσης, Συστήματα αλωνισμού, Έξυπνα αυτόνομα ρομποτικά μηχανήματα και όλες οι σύγχρονες λύσεις γεωργίας ακριβείας.

 

 

Χορηγός στο Agrenda Dialogues
“Αγροτική Τεχνολογία στην Ψηφιακή Εποχή και Προγράμματα Χρηματοδότησης”

Η TractorGPS στα πλαίσια της έκθεσης ήταν Xορηγός στην εκδήλωση “Αγροτική Τεχνολογία στην Ψηφιακή Εποχή και Προγράμματα Χρηματοδότησης” που διοργάνωσε η εφημερίδα Agrenda του Agronews, το Σάββατο 03 Φεβρουαρίου 2024, στις 12.30 μ.μ..

 

 

Στο πάνελ των εκλεκτών καλεσμένων της εκδήλωσης είχε την τιμή να συμμετάσχει ο CEO της TractorGPS, κ. Αριστόδημος Ζαμίδης.

Ο κ. Ζαμίδης, έχοντας πολυετή γνώση σε λύσεις έξυπνης γεωργίας, μετέφερε τις ευκαιρίες που διαθέτει η σύγχρονη Τεχνολογία στον αγρότη σημερα και ενημέρωσε για τις σύγχρονες λύσεις αγροτεχνολογίας και γεωργίας ακριβείας.

Η εκδήλωση μεταδόθηκε LIVE μέσα από το site www.agronews.gr και τα social media του μέσου.

 

Ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς που αφιερώσατε τον πολύτιμο χρόνο σας μαζί μας, όλους εσάς που συνεχίζετε να μας στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια, κάθε έναν από εσάς και τους νέους φίλους και συνεργάτες που κάναμε στην έκθεση.

Δεσμευόμαστε και συνεχίζουμε να σας στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Σας ευχαριστούμε θερμά και ανανεώνουμε σύντομα το ραντεβού μας.

Παραμένουμε πάντα δίπλα σας

 

TractorGPS -To χωράφι του αύριο, σήμερα!

Επικοινωνήστε μαζί μας: info@tractorgps.gr

Τηλ. +30 2310 287166

 

Καλάθι Αγορών