Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία ασχολείται με εφαρμογές Γεωργίας Ακριβείας σε ένα ευρύ φάσμα αγροτικών καλλιεργειών.

icon_widget_image Δευτέρα-Παρασκευή: 9πμ - 5μμ icon_widget_image Γεωργίου Κατεχάκη 1, Θεσσαλονίκη TK 54627 icon_widget_image +30 2310 287166 +30 2315 535565 icon_widget_image info@tractorgps.gr sales@tractorgps.gr

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

TractorGPS

Τα κορυφαία γεωργικά μηχανήματα της ΑΜΑΖΟΝΕ από την TractorGPS πλέον στην Κεντρική Μακεδονία.

Η TractorGPS, με σκοπό την παροχή πραγματικών και ολοκληρωμένων λύσεων Γεωργίας Ακριβείας, επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της με τα Νο1.  γεωργικά μηχανήματα AMAZONE της Γ.Ι. Αντωνάκης ΑΕ για την Κεντρική Μακεδονία.

 

Είναι μεγάλη μας χαρά να ανακοινώσουμε και επίσημα την συνεργασία μας με τον επίσημο διανομέα των γεωργικών μηχανημάτων της AMAZONE, Γ.Ι. ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ Α.Ε. , μια  συνεργασία που βασίζεται σε κοινές αξίες και ένα όραμα για την καθιέρωση ολοκληρωμένων λύσεων στην  γεωργία.

Με γνώμονα αυτές τις αξίες και την ολόπλευρη και ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών του σύγχρονου αγρότη, η TractorGPS προσφέρει από σήμερα τα Γεωργικά μηχανήματα AMAZONE για την επεξεργασία εδάφους, τη σπορά, τη λίπανση και τον ψεκασμό, αναλαμβάνοντας εξ’ ολοκλήρου την διάθεση των προϊόντων, την παροχή ανταλλακτικών προϊόντων και την πλήρη τεχνική υποστήριξη του πελάτη από το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό της.

 

Σε σχετική του δήλωση ο κ. Γιάννης Αντωνάκης, Διευθυντής της Γ.Ι Αντωνάκης Α.Ε. αναφέρει:

“Πρόκειται για μια επιτυχημένη συνεργασία καθώς η TractorGPS είναι η μόνη εταιρεία που μπορεί να υποστηρίξει τεχνολογικά μια προηγμένη εταιρεία αγροτικών μηχανημάτων, όπως η ΑΜΑΖΟΝΕ”.

 

Από την πλευρά του, ο CEO της TractorGPS αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Η επόμενη εποχή  για την TractorGPS μέσω της συνεργασίας της με την εταιρία Γ. Ι. ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ είναι η παροχή ολοκληρωμένων και έξυπνων λύσεων γεωργίας, σε συνδυασμό με τα έξυπνα μηχανήματα ISOBUS.”

 

Μέσω της νέας, ελπιδοφόρας συνεργασίας TractorGPS – Γ.Ι. ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ Α.Ε. συνδυάζουμε  για πρώτη φορά την υψηλή ποιότητα των  μηχανημάτων της AMAZONE με τα κορυφαία  αγροτικά gps της Trimble, και παράλληλα με την υψηλή τεχνογνωσία και  υποστήριξη της TractorGPS, προσφέρουμε πλέον μια ενιαία λύση που αποσκοπεί στην βελτιστοποίηση των εργασιών  και απλοποίηση των διαδικασιών στα μηχανήματα αλλά και στο χωράφι.

Απο τις 24 Οκτωβρίου, οι παραγωγοί με εργαλεία της  AMAZONE θα βρουν στο νέο κατάστημα της TractorGPS στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, ψεκαστικά, λιπασματοδιανομείς, σπαρτικές μηχανές και μηχανήματα κατεργασίας εδάφους της ΑΜΑΖΟΝΕ καθώς και γνήσια ανταλλακτικά.

 

 

Λίγα λόγια για την Γ.Ι Αντωνάκης Α.Ε.

Η Εταιρεία Γ.Ι. Αντωνάκης Α.Ε. δραστηριοποιείται στον κλάδο των γεωργικών μηχανημάτων από το 1967.

Σε όλη αυτή τη μακροχρόνια πορεία μας αναζητούμε συνεχώς νέες λύσεις αποσκοπώντας σε μια πιο σύγχρονη παραγωγική και οικονομική γεωργία.

Η γκάμα των μηχανημάτων μας, περιλαμβάνει μηχανήματα ισοπέδωσης, μηχανήματα κατεργασίας εδάφους, σπορείς, ψεκαστικά, λιπασματοδιανομείς, αλλά και όλη την γκάμα μηχανημάτων συλλογής πατάτας, κρεμμυδιών και καρότου, για τα οποία προσφέρουμε και ολοκληρωμένες λύσεις για την επεξεργασία τους και την τυποποίησή τους.

Οι συνεργάτες μας είναι κορυφαίες εταιρείες, η καθεμία στο είδος της επιλεγμένες για την αξιοπιστία τους τα καινοτόμα προϊόντα τους και την ποιότητά τους.

 

Λίγα λόγια για την TractorGPS

Έχοντας διαγράψει σχεδόν μια δεκαετία στο χώρο της αγροτεχνολογίας το όνομα της Tractorgps είναι πλέον συνυφασμένο με τις καινοτομίες στο χώρο της Γεωργίας, και συγκεκριμένα στις ευφυείς λύσεις Γεωργίας Ακριβείας. Από το 2011, όταν μπήκαμε για πρώτη φορά στην αγορά, αποδεχθήκαμε την πρόκληση να εισάγουμε και να ενσωματώσουμε καινοτόμα γεωργικά προϊόντα και τεχνολογίες που ενισχύουν την αποτελεσματικότητα και την ανταγωνιστικότητα των αγροτικών επιχειρήσεων.

Με την πάροδο του χρόνου, ο στόχος μας παραμένει απαράλλαχτος – εστιάζουμε στις τεχνολογίες γεωργίας ακριβείας, και αναπτύσσουμε το χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών μας ακολουθώντας τις τρέχουσες τάσεις στην ψηφιακή γεωργία και αγροτεχνολογία, για να εκσυγχρονίσουμε τη γεωργία.

Καλάθι Αγορών