Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία ασχολείται με εφαρμογές Γεωργίας Ακριβείας σε ένα ευρύ φάσμα αγροτικών καλλιεργειών.

icon_widget_image Δευτέρα-Παρασκευή: 9πμ - 5μμ icon_widget_image Γεωργίου Κατεχάκη 1, Θεσσαλονίκη TK 54627 icon_widget_image +30 2310 287166 +30 2315 535565 icon_widget_image info@tractorgps.gr sales@tractorgps.gr

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

TractorGPS

H Tractor Gps στην Πανέβρια Αγροτική Έκθεση Φερών, 10-14 Σεπτεμβρίου 2022

Πάντα δίπλα στον Έλληνα αγρότη εδώ και 10 χρόνια, η Tractor Gps συμμετέχει και σας προσκαλεί στην Πανέβρια Αγροτική Έκθεση Φερών, 10-14 Σεπτεμβρίου 2022 στον υπαίθριο χώρο του Δημοτικού Καταστήματος Φερών.

Η Πανέβρια Αγροτική Έκθεση Φερών, διοργανώνεται με επιτυχία κάθε Σεπτέμβρη από το 1996, με στόχο την προώθηση των τοπικών προϊόντων, την προβολή των αγροτικών επιχειρήσεων, την ανάδειξη των περιφερειακών αγροτικών συνεταιρισμών και την ανάπτυξη του αγροτουρισμού, ενώ αναμένεται να αποτελέσει και φέτος “πόλο έλξης” και να κατακλυστεί από αγρότες, κτηνοτρόφους, αλλά και πολίτες από την γύρω περιοχή και όλη τη Θράκη.

Η Tractor Gps δεν θα μπορούσε να μην ανανεώσει το ραντεβού της με τον Έλληνα παραγωγό και αγρότη, έχοντας την ευκαιρία να δει από κοντά πιστούς συνεργάτες που την στηρίζουν τόσα χρόνια, αλλά και να γνωρίσει νέους, αναπτύσσοντας νέες αμοιβαία εποικοδομητικές σχέσεις συνεργασίας.

 

Ολοκληρωμένες Λύσεις Έξυπνης Γεωργίας

Καινοτόμες λύσεις Έξυπνης Γεωργίας, τεχνολογίες αιχμής στην σύγχρονη γεωργία και λύσεις που λύνουν τα χέρια του αγρότη και ενισχύουν την αποτελεσματικότητα και την ανταγωνιστικότητα τους θα παρουσιαστούν φέτος στο περίπτερό μας.

Αξιόπιστα Gps, Συστήματα αυτόματης πλοήγησης, τα επαναστατικά XAG Drones για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα σας περιμένουν να τα δείτε από κοντά.

Στο περίπτερό μας θα δείτε από κοντά και θα έχετε την ευκαιρία να λάβετε σχετική πληροφόρηση από το εξειδικευμένο προσωπικό μας για:

 

Επίδειξη σε πραγματικό χρόνο XAG Drones

Με μεγάλη μας χαρά, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12/09/2022  και ώρα 18:00 πτήση των επαναστατικών για γεωργία ακριβείας XAG Drones, επιδεικνύοντας στην πράξη τις καινοτόμες λειτουργίες τους και την αξία που προσφέρουν στον Έλληνα αγρότη.

Η νέα γενιά των XAG Drones ενσωματώνει 4 εργασίες μέσα από μία συσκευή: Ψεκασμός, Λίπανση, Σπορά, Χαρτογράφηση Φυτοϋγείας, που δημιουργούν στον σύγχρονο αγρότη ιδιαίτερο συγκριτικό αποτέλεσμα και εκσυγχρονίζουν την γεωργία.

Τηλέφωνου πιλότου Tractor Gps: Αντώνης Τερζής +30 694 8296829

 

Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας εδώ


Επικοινωνήστε μαζί μας: info@tractorgps.gr , Τηλ. +30 2310 287166

 

Σας περιμένουμε όλους!

Καλάθι Αγορών