Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία ασχολείται με εφαρμογές Γεωργίας Ακριβείας σε ένα ευρύ φάσμα αγροτικών καλλιεργειών.

icon_widget_image Δευτέρα-Παρασκευή: 9πμ - 5μμ icon_widget_image Γεωργίου Κατεχάκη 1, Θεσσαλονίκη TK 54627 icon_widget_image +30 2310 287166 +30 2315 535565 icon_widget_image info@tractorgps.gr sales@tractorgps.gr

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Ψεκαστικά Drones XAG

Η Tractorgps σας φέρνει
τη Νο1εταιρεία
Ψεκαστικών Drone

white_Xag_logo-piag98dbch8g5il8sbz78d8qsuhd1wd15yiz6irwja
Η XAG, ο παγκόσμιος ηγέτης στην κατασκευή ψεκαστικών drone, έρχεται στην ελληνική αγορά να καλύψει τις ανάγκες τόσο εναέριων όσο και επίγειων αυτόνομων οχημάτων, ώστε να βελτιώσει τις εφαρμογές ψεκασμού, λίπανσης και σποράς, καθώς και να μειώσει σημαντικά το κόστος παραγωγής. Η Tractorgps, ως επίσημος αντιπρόσωπος της XAG, ενσωματώνει για πρώτη φορά στην ελληνική τα Ψεκαστικά Drones XAG P40 και V40 καθώς και το αυτόνομο όχημα εδάφους R150.
Artboard2.png
Drones

Χρήση drones για ψεκασμό, σπορά, λίπανση και χαρτογράφηση

Artboard4.png
Χαρτογράφηση

Χάρτες φυτοϋγείας υψηλής ευκρίνειας, αυτόματη αναγνώριση ορίων, αυτόματη συρραφή χαρτών μέσω AI

Artboard-1.png
Αυτόνομα οχήματα

Μη επανδρωμένα αυτόνομα οχήματα για κάθε αγροτική χρήση

Artboard3.png
Κινητές συσκευές

Έλεγχος και χρήση των αυτόνομων συστημάτων απομακρυσμένα από το κινητό

Ψεκαστικά Drones XAG

4 σε 1 Drone Αγροτικής Χρήσης

Για πρώτη φορά παρουσιαζεται η νέα γενιά στα Ψεκαστικά Drones XAG που ενσωματώνει 4 εργασίες μέσα απο μια συσκευή: Ψεκασμός, Λίπανση , Σπορά και Χαρτογράφηση Φυτοϋγείας των καλλιεργειών μέσω των πατενταρισμένων τεχνολογιών RealTerra, RevoSpray, και RevoCast , με τις οποίες οι χρήστες μπορούν χρησιμοποιώντας το ίδιο drone, πέραν του ψεκασμού να παράγουν υψηλής ευκρίνειας χάρτες, να κάνουν λίπανση ή σπορά κάνοντας χρήση λιγότερων εισροών σε μια ενιαία πλατφόρμα.
Φυγοκεντρικά Μπεκ iRASS

Η τεχνολογία iRass επιτυγχάνει διπλάσια αποτελεσματικότητα ψεκασμού σε σχέση με άλλα drone χάρη στην καλύτερη διείσδυση της σταγόνας στο φυτό τροποποι΄ωντας το μέγεθος των σταγονιδίων από 90-550μm. Mέσα απο 2 μπεκ irass και με τεχνολογία 2 ελικων το πλάτος εργασίας φτάνει εως και 10m και σε συνδυασμό με την περισταλτική αντλία των 10lt/min, το μικρότερο XAG drone φ΄τανει σε παραγωγικότητα ψεκασμού εως και 155στρ/ώρα

Καινοτομία Σχεδιασμού

Απλοποιημενος αεροδυναμικος σχεδιασμος χωρίς εξωτερικα καλωδια και λαστιχα, με 50 % λιγοτερα ανταλλακτικα σε σχεση με καθε αλλο drone ψεκασμου. Χρησιμοποιήστε εξαρτήματα απο συσκευή σε συσκευή XAG, καθώς όλα μοντέλα στα Ψεκαστικά Drones XAG χρησιμοποιούν κοινά ανταλλακτικά όπως μπαταρίες, φορτιστές, γεννήτριες κ.α.

Ψεκαστικά Drones XAG
Αρχιτεκτονική με 2 ή 4 έλικες

Μεγαλύτερη σταθερότητα πτήσης, μείωση κατανάλωσης ενέργειας, και 50% βελτιωμένη απόδοση ψεκασμού σε σύγκριση με άλλα drones της αγοράς. Ευκολία και ευελιξία μεταφοράς λόγω μειωμένου όγκου (2 ρότορες).

Έλεγχος απευθείας από smartphone


Χωρίς ανάγκη χειριστηρίου, τα Ψεκαστικά Drones XAG πετάνε απευθείας από smartphone ή tablet, ακολουθώντας αυτόναμα ένα προδιαγεγραμμένο σχέδιο π΄τησης. Κάθε έξυπνη συσκευή μπορεί να γίνει το χειριστήριο του drone σας και να διαχειριστεί πολλαπλά drone σε ένα κοινό σχέδιο πτήσης ψεκασμού!

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Ολοκληρωμένες Λύσεις Ψεκαστικών Drone και Αυτόνομων Οχημάτων XAG

Η XAG είναι η μοναδική εταιρεία παγκοσμίως η οποία παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις αυτόνομων οχημάτων, επίγειων και πτητικών που καλύπτουν κάθε αγροτική εργασία. Τα έξυπνα συστήματα στα Ψεκαστικά Drones XAG P40, XAG V40 καθώς και το μη επανδρωμένο όχημα εδάφους XAG R150 διαχειρίζονται σε μια ενιαία ψηφιακή πλατφόρμα υπηρεσιών γεωργίας ακριβείας, για την αποτελεσματική διαχείριση όλων των αγροτικών εργασιών.