Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία ασχολείται με εφαρμογές Γεωργίας Ακριβείας σε ένα ευρύ φάσμα αγροτικών καλλιεργειών.

icon_widget_image Δευτέρα-Παρασκευή: 9πμ - 5μμ icon_widget_image Γεωργίου Κατεχάκη 1, Θεσσαλονίκη TK 54627 icon_widget_image +30 2310 287166 +30 2315 535565 icon_widget_image info@tractorgps.gr sales@tractorgps.gr

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

TractorGPS

Χρυσή Χορηγία στο 4ο συνέδριο Γεωγραφικών Πληροφοριακών Συστημάτων

Στο 4ο συνέδριο Γεωγραφικών Πληροφοριακών Συστημάτων και Χωρικής Ανάλυσης στη Γεωργία και στο περιβάλλον συμμετείχε η Tractor GPS με Χρυσή Χορηγία.

Το 4ο Συνέδριο πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και της Περιφέρειας Αττικής.

Το 4ο Συνέδριο Γεωγραφικών Πληροφοριακών Συστημάτων και Χωρικής Ανάλυσης κάλυψε θέματα που σχετίζονται με όλες τις γεωχωρικές τεχνολογίες για τη συλλογή δεδομένων (UAV-drones, ψηφιακές κάμερες, αισθητήρες, κ.ά.) και τη μετάδοσή τους μέσω τεχνολογιών ΙοT (Internet of Things), καθώς και την προβολή τους μέσω διαδικτύου. Σε συνδυασμό με τη χωρική ανάλυση και τη δημιουργία ψηφιακών χωροχρονικών παρατηρητηρίων σε διάφορα είδη καλλιεργειών (αμπέλι, ελιά, μεγάλες καλλιέργειες, αρωματικά και φαρμακευτικά, κ.ά.), εξήγαγε χρήσιμα επιστημονικά αλλά και πρακτικά συμπεράσματα για μία ολιστική ψηφιακή διαχείριση αγροκτημάτων και την αντιμετώπιση θεμάτων διαχείρισης φυσικών πόρων και φυσικών φαινομένων. Στο Συνέδριο έδωσαν διαλέξεις καθηγητές από Πανεπιστήμια της Αμερικής, Κίνας και Κύπρου.

Ο CEO της εταιρείας μας Αριστόδημος Ζαμίδης συμμετείχε με την ομιλία του με θέμα: “Εφαρμογές και Λύσεις Έξυπνης Γεωργίας” και παρουσίασε σημαντικά οφέλη από την χρήση Γεωργραφικών Πληροφοριακών Συστημάτων στον χώρο της Γεωργίας Ακριβείας.

Καλάθι Αγορών