Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία ασχολείται με εφαρμογές Γεωργίας Ακριβείας σε ένα ευρύ φάσμα αγροτικών καλλιεργειών.

icon_widget_image Δευτέρα-Παρασκευή: 9πμ - 5μμ icon_widget_image Γεωργίου Κατεχάκη 1, Θεσσαλονίκη TK 54627 icon_widget_image +30 2310 287166 +30 2315 535565 icon_widget_image info@tractorgps.gr sales@tractorgps.gr

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

TractorGPS

Ψεκαστικά Drones XAG

Συνεργασία της Tractorgps με την No1 εταιρεία κατασκευής αγροτικών Drone XAG

Η TractorGPS επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της με προϊόντα της XAG, του παγκόσμιου ηγέτη σε αυτόνομα μηχανήματα, όπως γεωργικά drones και μη επανδρωμένα αυτόνομα ρομπότ.

 

Η συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών βασίζεται σε κοινές αξίες και ένα όραμα για την καθιέρωση ολοκληρωμένων λύσεων αυτοματισμού για τη γεωργία.

 

Η TractorGPS και η XAG εργάζονται για την ανάπτυξη νέων γεωργικών τεχνολογιών. Παρέχουν λύσεις για την αυτοματοποίηση και τη ρομποτοποίηση των αγροτικών εργασιών πεδίου σε παραγωγούς γεωργικών προϊόντων στην Ελλάδα και την Κύπρο.


Σχετικά με την XAG

Η XAG ιδρύθηκε το 2007, με έμφαση στην ανάπτυξη και παραγωγή γεωργικών drones, ρομπότ, αυτόματων πιλότων για γεωργικά μηχανήματα, τεχνητής νοημοσύνης και IoT για τη γεωργία. Με έδρα το Guangzhou της Κίνας, η XAG έχει επίσης τη δική της εκπαιδευτική ακαδημία – την XAG ACADEMY. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε 42 χώρες και από φέτος η XAG εισέρχεται στην ελληνική αγορά μέσω της συνεργασίας της με την TractorGPS.

 

Συνεργαζόμενη με πολλές διεθνείς επιχειρήσεις με μεγάλη επιρροή, η XAG στοχεύει να παρέχει στους αγρότες τις καλύτερες λύσεις για την προστασία των φυτών, την παρακολούθηση των καλλιεργειών και τη διαχείριση της φάρμας. Με τις κοινές προσπάθειες περισσότερων από 2000 εργαζομένων, η XAG έχει χαράξει με επιτυχία ένα μονοπάτι στην Έξυπνη και Αειφόρο Γεωργία. Μερικοί από τους διακεκριμένους συνεργάτες της XAG είναι: το Ηarper Αdams University, η Ηuawei, η Corteva Agriscience, η Βayer και το Wageningen University.

Καλάθι Αγορών