Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία ασχολείται με εφαρμογές Γεωργίας Ακριβείας σε ένα ευρύ φάσμα αγροτικών καλλιεργειών.

icon_widget_image Δευτέρα-Παρασκευή: 9πμ - 5μμ icon_widget_image Γεωργίου Κατεχάκη 1, Θεσσαλονίκη TK 54627 icon_widget_image +30 2310 287166 +30 2315 535565 icon_widget_image info@tractorgps.gr sales@tractorgps.gr

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

TractorGPS

Σημαντική Ενημέρωση: Αναβάθμιση Συσκευών GPS για αλλαγές EGNOS

Λόγω των πρόσφατων αλλαγών του ευρωπαϊκού δορυφορικού συστήματος EGNOS στις συστάδες ενεργών δορυφόρων, έχει απενεργοποιηθεί ο δορυφόρος EGNOS 120 και αντικαταστάθηκε από άλλους δορυφόρους που βρίσκονται σε ενεργή τροχιά, με αποτέλεσμα την προβληματική σύγκλιση σήματος στις οθόνες GPS που χρησιμοποιούν το ανοιχτό σήμα EGNOS.

Παρακάτω, δίνονται πληροφορίες προς τους χρήστες για ενημέρωση και αντιμετώπιση των προβλημάτων:

Οθόνες Trimble Ez-Guide 250 & Ez-Guide 500
Όλοι οι χρήστες των συσκευών Trimble Ez-Guide 250 & Ez-Guide 500, οφείλουν να αναβαθμίσουν τις συσκευές τους στην τελευταία έκδοση λογισμικού, ώστε να μπορούν να αναγνωρίζουν τα νέα συστήματα δορυφόρων και να διορθώσουν τυχόν προβλήματα σήματος στις συσκευές τους.

  • Για την υπηρεσία αναβάθμισης των παραπάνω συσκευών, το κόστος ανέρχεται στα 20€.
  • Προαιρετικά, μπορείτε να επωφεληθείτε από την πρόσθετη υπηρεσία διαγνωστικού ελέγχου της συσκευής σας (έλεγχος καλής λειτουργίας, εκκαθάριση μνήμης) με επιπλέον κόστος των 20€.

Οθόνες Trimble CFX-750

Προσοχή!! Η αλλαγή αυτή επηρεάζει μόνο τους χρήστες που χρησιμοποιούν το ανοιχτό σήμα EGNOS, και όχι τους χρήστες συνδρομών Rangepoint RTX, Centerpoint RTX, Omnistar.

Οι χρήστες των συσκευών CFX-750, οφείλουν εξίσου να αναβαθμίσουν τις συσκευές τους στην τελευταία έκδοση λογισμικού, ώστε να μπορούν να αναγνωρίζουν τα νέα συστήματα δορυφόρων και να διορθώσουν τυχόν προβλήματα σήματος στις συσκευές τους. Παρ’όλα αυτά, οι χρήστες CFX-750 , μπορούν προσωρινά, να τροποποιήσουν χειροκίνητα τις ρυθμίσεις GPS της συσκευής τους και να απενεργοποιήσουν τον δορυφόρο EGNOS 120. Για οδηγίες ρύθμισης, πατήστε εδώ.

Για μόνιμη επίλυση του ζητήματος, είναι απαραίτητη η αναβάθμιση και ρύθμιση του μηχανήματος από το τεχνικό προσωπικό της εταιρείας μας.

  • Για την υπηρεσία αναβάθμισης των παραπάνω συσκευών, το κόστος ανέρχεται στα 25€.
  • Προαιρετικά, μπορείτε να επωφεληθείτε από την πρόσθετη υπηρεσία διαγνωστικού ελέγχου της συσκευής σας (έλεγχος καλής λειτουργίας, εκκαθάριση μνήμης) με επιπλέον κόστος των 25€.

Οδηγίες Αποστολής Συσκευών

Για αποτελεσματική και γρήγορη παροχή του service, οι ενδιαφερόμενοι πελάτες μπορούν να στείλουν σε ασφαλή συσκευασία την οθόνη τους (χωρίς καλώδια) στις εγκαταστάσεις της εταιρείας μας στην Θεσσαλονίκη, ή να μας παραδώσουν προσωπικά τη συσκευή τους. Μέσα στην συσκευασία, θα πρέπει να παρέχονται τα στοιχεία επικοινωνίας και διεύθυνσης του πελάτη καθώς και τα στοιχεία στα οποία επιθυμεί να γίνει η τιμολόγηση των υπηρεσιών. Η εταιρεία μας θα αναλάβει την διαδικασία του service και θα σας αποστείλει πίσω στην έδρα σας, τη συσκευή σας εντός 1-3 ημερών, με αντικαταβολή.

Για περαιτέρω πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας.

Καλάθι Αγορών