Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία ασχολείται με εφαρμογές Γεωργίας Ακριβείας σε ένα ευρύ φάσμα αγροτικών καλλιεργειών.

icon_widget_image Δευτέρα-Παρασκευή: 9πμ - 5μμ icon_widget_image Γεωργίου Κατεχάκη 1, Θεσσαλονίκη TK 54627 icon_widget_image +30 2310 287166 +30 2315 535565 icon_widget_image info@tractorgps.gr sales@tractorgps.gr

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Τι είναι το GPS για τρακτέρ

Το GPS για τρακτέρ είναι ένα εργαλείο πλοήγησης του οδηγού σε μία επιλεγμένη πορεία για παράδειγμα Παράλληλη. Λόγω των αύξησης του μεγέθους των παρελκόμενων όπως το ψεκαστικό, Λιπασματοδιανομέα ,καλλιεργητές είναι δύσκολο ο χειριστής του τρακτέρ να βρει την επόμενη σειρά με ακρίβεια , με αποτέλεσμα να αφήνει κενά ή να περνά διπλά . Το τελικό κόστος των διπλοπερασμάτων ανέρχεται στο 15% της Ά-ύλης . Το GPS για τρακτέρ εξασφαλίζει την πλοήγηση του οδηγού στην επόμενη σειρά με ακρίβεια έως 2cm. Περισσότερα για τους “Δέκτες & αποκλίσεις” δείτε εδώ

Πλεονεκτήματα χρήσης GPS :

  1. Εξοικονόμηση καυσίμων
  2. Μείωση χρόνου εργασίας
  3. Αύξηση παραγωγικότητας
  4. Εξοικονόμηση Ά-ύλης
  5. Βραδινή εργασία

Πώς λειτουργεί ?

Θέτουμε στην αρχή της πορείας μας ένα σημείο “Α” και στο τέλος ένα δεύτερο σημείο “Β”. Η γραμμή ΑΒ αντιγράφεται σε όλη την οθόνη με το πλάτος εργασίας του μηχανήματος που ορίζουμε . Εκτοτε η μπάρα ενδείξεων LED μας δείχνει την πορεία, που οφείλουμε να ακολουθήσουμε.

trackleader_navi_2

Τρόποι πλοήγησης :

Τα GPS και συγκεκριμένα τα GPS της Mueller-Elektronik ,παρέχουν την δυνατότητα 9-τύπων πλοήγησης ανάλογα με τις ανάγκες , δείτε του τρόπους πλοήγησης παρακάτω :

guidance_modes

Αυτόματη πλοήγηση

Εάν συνδέσουμε το GPS με αξεσουάρ αυτόματης πλοήγησης ή εάν το τρακτέρ έχει προεγκατάσταση αυτόματου χειρισμού , τότε μπορεί το τρακτέρ να οδηγείται το GPS !

in GPS Τρακτέρ
Καλάθι Αγορών