Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία ασχολείται με εφαρμογές Γεωργίας Ακριβείας σε ένα ευρύ φάσμα αγροτικών καλλιεργειών.

icon_widget_image Δευτέρα-Παρασκευή: 9πμ - 5μμ icon_widget_image Γεωργίου Κατεχάκη 1, Θεσσαλονίκη TK 54627 icon_widget_image +30 2310 287166 +30 2315 535565 icon_widget_image info@tractorgps.gr sales@tractorgps.gr

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Χειρισμός ψεκαστίκου-λιπ/μεα μέσω GPS

Βασικός χειρισμός

Η βασικότερη εφαρμογή του GPS γίνεται κατά την διαδικασία λίπανσης και ψεκασμού . Είναι δυο εργασίες πού έχουν πολύ μεγάλη δυσκολία στην εύρεση αλλά και στην διατήρηση σταθερής πορείας . Το σύστημα πλοήγησης βοηθά να βρίσκεται την πορεία στα γυρίσματα (κεφαλάρια ) του χωραφιού αλλά και να κρατάτε σταθερή την πορεία μέσα στο χωράφι .

trackleader_navi_2

 

Βέλτιστη λειτουργεία

Ο ιδανικός συνδυασμός πλοήγησης και λίπανσης ή ψεκασμού , επιτυγχάνεται μέσω της επικοινωνίας στοιχείων λίπανσης και ψεκασμού με το GPS . Καθώς λοιπόν προχωράμε στην πορεία μας στα σημεία που περνάμε διπλά κόβεται η παροχή αυτόματα ανά τομείς και ανοίγει αντίστοιχα εκεί που χρειάζεται , αυτή η λειτουργία ονομάζεται τομεακός έλεγχος ( section view ) . Μία δεύτερη ακόμη πιο προηγμένη λειτουργία είναι η αυτόματη μεταβολή ψεκασμού-λίπανσης (VRC) με βάση χάρτες εφαρμογής . Σε αυτή την περίπτωση εφόσον προμηθευτούμε τους χάρτες εφαρμογής , τότε το παρελκόμενο αυξομειώνει την ποσότητα ανάλογα με τον χάρτη .

VRC

VRC

section_control

section_control

in GPS Τρακτέρ
Καλάθι Αγορών