Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία ασχολείται με εφαρμογές Γεωργίας Ακριβείας σε ένα ευρύ φάσμα αγροτικών καλλιεργειών.

icon_widget_image Δευτέρα-Παρασκευή: 9πμ - 5μμ icon_widget_image Γεωργίου Κατεχάκη 1, Θεσσαλονίκη TK 54627 icon_widget_image +30 2310 287166 +30 2315 535565 icon_widget_image info@tractorgps.gr sales@tractorgps.gr

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Ρύθμιση GPS CFX-750 – EGNOS 120

Λόγω των πρόσφατων αλλαγών του ευρωπαϊκού δορυφορικού συστήματος EGNOS στις συστάδες ενεργών δορυφόρων, έχει απενεργοποιηθεί ο EGNOS 120 και έχουν ενεργοποιηθεί νέοι δορυφόροι GPS, με αποτέλεσμα την δημιουργία προβλημάτων σύγκλισης του σήματος στις περισσότερες συσκευές GPS CFX-750.

Προσοχή!! Η αλλαγή αυτή επηρεάζει μόνο τους χρήστες που χρησιμοποιούν το ανοιχτό σήμα EGNOS, και όχι τους χρήστες συνδρομών Rangepoint RTX, Centerpoint RTX, Omnistar.

Για μόνιμη επίλυση του ζητήματος, είναι απαραίτητη η αναβάθμιση και ρύθμιση του μηχανήματος από το τεχνικό προσωπικό της εταιρείας μας.

Προσωρινά, μπορείτε να ρυθμίσετε την οθόνη χειροκίνητα ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

1. Πλοηγηθείτε στις Ρυθμίσεις της συσκευής

2. GPS

3. Ρυθμίσεις GPS

4. Επιλέξτε το σύστημα διόρθωσης WAAS/EGNOS και πατήστε το πράσινο βέλος επιβεβαίωσης.

5. Επιλέξτε Κατάσταση Δορυφόρου.

6. Στην σελίδα που εμφανίζεται, πατήστε στoν δορυφόρο EGNOS 120 AOR-E. Στη συνέχεια, από τις επιλογές που εμφανίζονται επιλέξτε την Απενεργοποίηση (Απεν). Επιβεβαιώστε την αλλαγή με το πράσινο βέλος επιβεβαίωσης.

7. Στην συνέχεια, επιλέξτε κάτω δεξιά την επιλογή με το γκρι βέλος για εμφάνιση περαιτέρω επιλογών και έπειτα πατήστε την επιλογή Άλλοι δορυφόροι.

8. Στις επιλογές που εμφανίζονται, επιλέξτε τον δορυφόρο Future 123. Στη συνέχεια, από τις επιλογές που εμφανίζονται επιλέξτε την Eνεργοποίηση (Ενεργ). Επιβεβαιώστε την αλλαγή με το πράσινο βέλος επιβεβαίωσης.

9. Στην συνέχεια, επιλέξτε κάτω δεξιά την επιλογή με το γκρι βέλος για εμφάνιση περαιτέρω επιλογών.

10. Στις επιλογές που εμφανίζονται, επιλέξτε τον δορυφόρο Future 136. Στη συνέχεια, από τις επιλογές που εμφανίζονται επιλέξτε την Eνεργοποίηση. Επιβεβαιώστε την αλλαγή με το πράσινο βέλος επιβεβαίωσης.

11. Επιστρέψτε στο αρχικό μενού της οθόνης, πατώντας το εικονίδιο κάτω αριστερά.

12. Σβήστε την οθόνη και επανεκκινήστε την. Αναμένετε 3-5 λεπτά, μέχρις ότου η ένδειξη του δορυφόρου γίνει πράσινη. Σε περίπτωση αποτυχίας σύγκλισης σήματος, επικοινωνήστε με το τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας και ζητήστε την υπηρεσία αναβάθμισης/ελέγχου της συσκευής σας.

in Υποστήριξη
Καλάθι Αγορών